A murit cântărețul Carlos Marin, membru al grupului Il Divo

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Externe
A murit cântărețul Carlos Marin, membru al grupului Il Divo / Foto: Carlos Marin
A murit cântărețul Carlos Marin, membru al grupului Il Divo / Foto: Carlos Marin

A murit cântărețul Carlos Marin, membru al grupului Il Divo.

Cântăreţul Carlos Marin, membru al grupului Il Divo, a încetat din viaţă la vârsta de 53 de ani, relatează Agerpres, citând DPA/PA Media.

Colegii de trupă ai baritonului spaniol de origine germană, tenorul american David Miller, cântăreţul francez Sebastien Izambard şi tenorul elveţian Urs Buhler, i-a adus un omagiu duminică.

Cu durere în suflet vă anunţăm că prietenul şi partenerul nostru, Carlos Marin, a încetat din viaţă. Prietenii, familia şi fanii săi îi vor simţi lipsa. Nu va exista niciodată o altă voce sau un spirit precum Carlos, au transmis membrii grupului într-o declaraţie publicată pe Twitter.

De 17 ani, noi patru am fost împreună în această călătorie incredibilă a Il Divo şi ne va lipsi dragul nostru prieten. Sperăm şi ne rugăm ca sufletul lui frumos să se odihnească în pace. Cu dragoste - David, Sebastien şi Urs, se arată în mesaj.

Pe 16 decembrie, grupul a anunţat pe reţelele sociale că Marin se afla în spital şi a transmis că speră şi se roagă pentru o însănătoşire grabnică.

Cauza morții, necunoscută



Cauza morţii nu a fost făcută publică. Media spaniole au scris că Marin a fost intubat după ce a fost internat într-o unitate de terapie intensivă din Manchester.

Potrivit EFE, Carlos Marin ar fi fost internat din cauza COVID-19. Il Divo a amânat cu un an celelalte concerte din cadrul turneului din decembrie în Marea Britanie din cauza unei boli.

Cine a fost Carlos Marin



Marin a cântat pe scenă la începutul acestei luni. Grupul internaţional de muzică clasică crossover a fost format de producătorul Simon Cowell în 2003 sub casa sa de discuri SyCo, însă ulterior cei patru membri s-au despărţit de acesta.

Carlos Marin a fost căsătorit cu artista de origine franceză Geraldine Larrosa - cunoscută sub numele de scenă Innocence - până în 2009.

"Binecuvântări către Rai. Mulțumim fanilor pentru tot sprijinul lor necondiționat și lui Il Divo pentru anii de zile în care și-a împărtățit muzică în întreaga lume.", se arată într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel