Un leu a evadat de la circ în Italia

Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Externe
Sursă foto: freepik.com
Sursă foto: freepik.com

Un leu a provocat haos în apropierea Romei, după ce a evadat de la circ. 

Un leu care evadase de la un circ din apropierea Romei a fost capturat după ce a petrecut câteva ore pe străzile oraşului Ladispoli, informează duminică AFP.

Primarul acestui oraş de 40.000 de locuitori, Alessandro Grando, a făcut apel la localnici să rămână acasă în timp ce poliţia şi personalul circului încercau să prindă felina.

Filmuleţe publicate de către mass-media din Italia, a căror autenticitate AFP nu a putut să o confirme, arată un leu adult plimbându-se pe străzile pustii în toiul nopţii.

La ora 22:30 (21:30 GMT), la mai bine de cinci ore după primul său mesaj în care a făcut apel la prudenţă, Grando a precizat pe pagina sa de Facebook că leul a fost "sedat şi capturat".

"Acum va fi preluat de către personalul circului", a adăugat el, mulţumind serviciilor de urgenţă şi voluntarilor care au participat la acţiune.

"Sper că acest episod va sensibiliza opinia publică şi că vom pune în sfârşit capăt exploatării animalelor în circuri", a adăugat el.

Anticipând eventuale plângeri, Grando a precizat că nu a autorizat prezenţa unui circ cu lei în oraş, dar că nu avea puterea de a o împiedica, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel