Animale de companie, pasageri uzuali în avioane private. Pandemia, influenţă majoră

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Externe
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Din ce în ce mai multe animale de companie au devenit pasageri în avioane private, transmite compania VistaJet. 

În urmă cu nu prea mult timp, avioanele private erau considerate interzise celor care nu erau extrem de bogaţi sau faimoşi. Sau, uneori, ambele! Dar aviaţia privată a devenit mult mai accesibilă în ultimii ani, iar din 2019 încoace s-au înregistrat schimbări majore. 

Nu doar că numărul clienţilor a crescut simţitor, odată cu haosul adus de pandemie, dar din ce în ce mai multe persoane îşi iau şi animalele de companie în zbor. 

VistaJet, o companie aviatică, a raportat o creştere cu 86% a numărului de pasageri necuvântători în ultimii doi ani, şi nu este vorba doar despre pisici şi câini. 

Potrivit lui Matteo Atti, vicepreşedinte executiv al departamentului de Marketing şi Inovare din companie, citat de CNN, unul din patru pasageri este animal de companie. În acelaşi timp, numărăul păsărilor luate la bord este în creştere. 

"Iepurii sunt şi ei o specie nouă care zboară cu VistaJet, în timp ce câinii continuă să fie lideri în topul pasagerilor necuvântători. În ceea ce priveşte pisicile, numărul lor în avioane a crescut cu 357% din 2019 până în 2020", a spus acesta. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de NetJets (@netjets)

Ce a dus la această creştere 

VistaJet sugerează că aceste date sunt influenţate de creşterea numărului de adopţii de animale în timpul pandemiei. Totuşi, Daniel Hirschhorn, cofondatorul companiei de avioane private Luxury Aircraft Solutions crede că trendul este influenţat de schimbarea stilului de viaţă din cauza COVID-19. 

"Vedem o creştere în ceea ce priveşte călătoriile de plăcere, în dauna celor de afaceri. Nu o să îţi iei câinele când te duci la o întâlnire de afaceri, dar îl vei lua cu siguranţă la casa de vacanţă. De asemenea, vedem că oamenii au programe mai flexibile de muncă, aşa că pot călători cu animalele lor mai des, sau se pot duce la casa de vacanţă pe care până acum o foloseau doar în weekend şi să stea una sau două săptămâni, poate chiar o lună", a spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel