Aplicația ChatGPT se lansează și pe Android

Autorul articolului: Liana Ganea |
Data publicării:
| Categorie: Tehnologie
Foto: Freepik
Foto: Freepik

De săptămâna viitoare, ChatGPT va avea o aplicaţie şi pentru smartphone-urile cu Android.

OpenAI lansează săptămâna viitoare aplicaţia ChatGPT pentru Android. Se întâmplă, în sfârşit, la mai bine de două lună după ce compania a introdus în App Store aplicaţia pentru iPhone.

Anunţul a fost făcut pe Twitter, fără să se specifice exact în care din zilele săptămânii viitoare va fi disponibilă noua aplicaţie.

În Play Store există deja o pagină de precomandă a aplicaţiei, astfel că uilizatorii interesaţi se pot înregistra acolo pentru a putea descărca aplicaţia imediat cum aceasta devine disponibilă.

Aplicaţia ChatGBT este gratuită. Însă, pentru 20 de dolari pe lună, puteţi avea acces la funcţii suplimentare, dar şi acces extins la API şi suportul pentru plugin-uri.

Încă nu se cunoaşte cu ce funcţionalităţi va veni versiunea pentru Android. Dacă va fi lansată în acelaşi stadiu funcţional precum cea de iPhone, atunci aceasta ar trebui să ofere acces la chatbot la fel ca şi versiunea web, plus suportul pentru comenzi vocale.

Aplicaţia ChatGPT pentru Android apare după ce deja numărul de download-uri ale versiunii de iOS a început să scadă, indicator care i-a făcut pe unii specialişti să se întrebe dacă interesul pentru AI nu este decât o altă bulă care se va sparge la un moment dat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel