Cum să-ți dai seama dacă ai fost blocat pe WhatsApp

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Tehnologie
Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ

Dacă vă întrebaţi dacă aţi fost blocaţi pe WhatsApp de către cineva, există câteva indicii care vă pot ajuta să aflaţi adevărul.

Dacă nu aţi mai primit răspuns de la cineva de mult timp, s-ar putea să credeţi că v-a tăiat legătura - dar s-ar putea să fie doar ocupat. Dar dacă v-a blocat, cu siguranţă are motivele sale. Pentru a fi siguri, puteţi folosi câteva metode. Pe aplicaţie, nu există o modalitate directă de a verifica dacă aţi fost blocaţi şi nu veţi primi nicio notificare care să vă arate asta, potrivit Daily Mail.

Totuşi, primul semn că aţi fost blocaţi este că apelurile voastre telefonice nu mai sunt primite. Dacă cineva v-a blocat, apelurile voastre pur şi simplu nu vor mai ajunge la el. Dar, ar putea exista şi alte explicaţii pentru asta - cum ar fi faptul că persoana nu are semnal sau că telefonul ei este închis.

Un alt indiciu că aţi fost blocaţi este că nu veţi mai putea vedea statusul de 'last seen' al persoanei în fereastra de chat. Dar, din nou, nu trageţi concluzii pripite, pentru că există şi alte motive pentru care nu le puteţi vedea statusul.

O altă modalitate de a afla dacă aţi fost blocaţi este să verificaţi dacă mesajele voastre au fost livrate. Dacă cineva v-a blocat, mesajele voastre vor fi marcate ca trimise, nu livrate. Dar utilizatorii ar trebui să fie atenţi şi la această metodă, pentru că se poate întâmpla şi atunci când persoana nu are conexiune la internet.

Comparând statusul mesajului trimis cu al altcuiva care are şi el un mesaj trimis este o modalitate bună de a verifica - dar este posibil ca amândoi să fi fost blocaţi. Dacă aveţi nevoie de mai multe dovezi, puteţi încerca să faceţi un grup de chat cu persoana suspectată de blocare.

WhatsApp nu vă va permite să adăugaţi contactul la grup pentru că aţi fost blocaţi.

Dacă aţi ajuns la concluzia că aţi fost blocaţi, s-ar putea să merite să vă gândiţi de ce persoana a ales să facă asta, a fost un accident? Sau aţi făcut ceva care merită blocarea?

Dacă vreţi să blocaţi pe cineva pe WhatsApp, tot ce trebuie să faceţi este să urmaţi aceşti patru paşi:

1. Deschideți conversația WhatsApp cu contactul pe care doriți să-l blocați
2. Apăsați pe numele din partea de sus a conversației
3. Derulați în jos până când vedeți opțiunea de a-l Bloca sau Raporta
4. Selectați această opțiune și apoi apăsați Blocați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel