Astrologii internaționali despre conjuncția Mercur retrograd-Soare: Acum începem să ne dăm seama ce s-a întâmplat în timpul Eclipsei

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Astăzi avem o conjuncție între Mercur retrograd și Soare în semnul Berbecului. Ce ne spun astrologii internaționali despre acest eveniment?

Există riscul să fim orbiti, să scăpăm detalii importante din vedere sau să avem un scurtcircuit în comunicare sau în procesul de gândire. De asemenea, recomandarea ar fi să nu vă aglomerați programul, deoarece s-ar putea să nu puteți face față tuturor sarcinilor. Prioritizarea este cheia! Nerăbdarea va fi principalul nostru inamic. Graba strică treaba!

Iată ce ne spun astrologii internaționali despre conjuncția de pe 12 aprilie!

Care este părerea lui Cam White despre această conjuncție?

”Conjuncția Mercur retrograd-Soare este punctul de mijloc în care îți dai seama care a fost problema și care este soluția. Pariez că acum vom vedea cu adevărat evenimentele legate de Eclipsă. Își vor face efectul complet. În timp ce Mercur a fost în această zonă, au existat unele întârzieri. Ne gândim din nou la asta. Conjuncția aceasta spune: Iată care a fost problema, acum iată soluția. Cum putem pune în aplicare această rezolvare? Atunci obținem.", ne spune Cam.

Vezi AICI previziunile complete.

Ce ne spune Candace O’Neal despre eveniment?

Evenimente semnificative se pot întâmpla astăzi. Probabil că ne va permite tuturor să avem o eliberare sau o anumită conștientizare de sine. Dacă în timpul Eclipsei de Soare nu ai înțeles ce se întâmplă în viața ta, acum totul se poate lega. Unele informații lipsă pot apărea astăzi pentru a te ajuta să te organizezi mai bine sau să fii mai concentrat în ceea ce privește obiectivele tale.

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie NU trebuie să tragă concluzii pripite!

”Cred că este un moment de claritate despre ce trebuie să inițiem și să lucrăm, astfel încât să putem integra mai bine unele dintre lecțiile acestei retrogradări a lui Mercur pe măsură ce trecem prin restul lui aprilie. Este o perioadă foarte transformatoare în care ne aflăm cu această conjuncție, mai ales pentru că simt că lămurește efectele Eclipsei. Există o senzație de claritate mentală accentuată, concentrare și capacitatea de a face planuri semnificative pentru viitor. Posibil să te simți un pic confuz mental astăzi, dar eu consider acest lucru un aspect care aduce începuturi noi și comunicare.”, transmite astrologul.

Cu toate acestea, acesta este un tranzit care poate aduce și provocări. Poate duce la dezbateri aprinse, la neînțelegeri, la tendința de a acționa impulsiv și este important să rămânem conștienți de aceste capcane potențiale astăzi.

Vezi AICI previziunile complete.

Care sunt previziunile lui Patrick Arundell?

”Ceea ce vedem aici este o oportunitate de a lucra cu retrogradarea într-un mod mai constructiv, deoarece sentimentul exprimat adesea este că totul va merge rău cu o retrogradare a lui Mercur. Mercur vorbește despre gândire și vorbire, iar semnul Berbecului despre identitatea noastră, dar și despre locul în care putem aduce putere și pasiune, pentru că este un semn de foc și este primul semn al întregului zodiac. Deci poate fi vorba despre noi începuturi. Dacă am încercat să facem ceva nou și nu a mers prea bine, suntem sfătuiți să ne gândim din nou, să corectăm, să fim flexibili, să acceptăm că uneori vom întâlni obstacole. Poate fi momentul să ne reîntoarcem la lucrurile care nu funcționează prea bine.”, afirmă Patrick.

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să renunțe la glorificarea trecutului

Ne-am putea simți un pic izolați, am putea constata că energia noastră emoțională este un pic epuizată. Am putea simți un pic de tristețe și poate pot surveni accidente.

Ar putea fi nevoie să fim un pic mai detașați și să ne uităm la acele părți mai psihologice ale experienței noastre, să le aducem în prezent, să lucrăm la ele și apoi să începem să facem progrese.  Acesta este un lucru pe care îl putem facem cu ajutorul acestei conjuncții.

Vezi AICI previziunile complete.

Îți recomandăm și Surprize neplăcute din partea lui Mercur retrograd pentru PATRU zodii. Vor face față agitației? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel