Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie NU trebuie să tragă concluzii pripite!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni pentru weekend. Ce trebuie să știe nativii?

Astăzi, avem o conjuncție între Mercur retrograd și Soare în semnul Berbecului. Există riscul să fim orbiti, să scăpăm detalii importante din vedere sau să avem un scurtcircuit în comunicare sau în procesul de gândire. De asemenea, recomandarea ar fi să nu vă aglomerați programul, deoarece s-ar putea să nu puteți face față tuturor sarcinilor. Prioritizarea este cheia! Nerăbdarea va fi principalul nostru inamic. Graba strică treaba!

Iată ce îi așteaptă pe nativi în acest weekend!

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur retrograd și Soarele se întâlnesc în casa a 7-a. Ce înseamnă asta? Când îți era lumea mai dragă în relația de cuplu, apar pretexte banale. Te vei certa din nimic și nu vei înțelege ce se întâmplă. Lasă puțin timpul să treacă pentru a afla ce este de fapt în spatele acelor cuvinte fără rost. De asemenea, te poți reîntâlni cu oameni din trecutul tău. Ei te pot contacta sau tu ai putea vrea să vezi ce mai fac.

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să renunțe la glorificarea trecutului

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Trebuie să accepți că și tu greșești. Zilele acestea, problema este că îi vei face și pe ceilalți să facă la fel din cauza ta. Te grăbești și tragi concluzii pripite, mai ales la serviciu și în tot ceea ce înseamnă treburile gospodărești. Te-ar putea costa enorm. Daniela Simulescu îți recomandă să faci o listă cu ce ai de făcut, să prioritizezi și să te ții de ea.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ori te dedici prea mult copiilor, ori nu o faci deloc. Ce e prea mult, strică. Dacă nu ai copii, weekend-ul acesta te poți confrunta cu o atitudine de a găsi satisfacție în propria suferință. Ai putea avea și o revelație, în care să te întrebi de ce stai într-o situație care nu te ajută cu nimic.

Care sunt mesajele pentru PATRU zodii în luna aprilie? Trebuie să fie foarte atente la obstacolele care pot apărea!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Când Mercur retrograd se întâlnește cu Soarele în casa a 4-a, se strică lucruri prin casă. În plus, apar cheltuieli și nu te mai înțelegi cu familia. Ai grijă la comunicare deoarece s-ar putea să fie destul de complicată zilele acestea.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Conjuncția dintre Mercur retrograd și Soare se petrece în casa a 3-a. O să ai probleme la comunicare. S-ar putea să vorbești cu mult curaj acolo unde nu trebuie și să fii foarte timid unde era nevoie să spui mai multe. Recomandarea astrologului este să fii mai interiorizat zilele acestea. Vorbește mai puțin și ai răbdare cu tine însuți. Unele lucruri se mai strică, iar discuțiile cu rudele pot fi mai problematice.

Pești/Ascendent în Pești

Conjuncția Mercur retrograd-Soare are loc în casa a 2-a. Apar multe discuții legate de bani, dar și greșeli din partea ta pe care îți va fi foarte greu să le recunoști. Astrologul îți pune în vedere să nu acoperi goluri prin cheltuirea unor sume mari de bani.

Îți recomandăm și Lupte constante pentru un semn de apă. Ești mereu în mișcare și muncești pe brânci! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel