Care sunt mesajele pentru PATRU zodii în luna aprilie? Trebuie să fie foarte atente la obstacolele care pot apărea!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Horoscop lunar. Luna aprilie este semnificativă din punct de vedere astrologic, așadar astrele transmit mesaje importante nativilor. Despre cine este vorba?

Marea conjuncție Jupiter-Uranus din Taur. Eclipsă de Soare/Lună Nouă și Mercur retrograd în Berbec. Acestea sunt unele dintre evenimentele astrologice care vor face din luna aprilie una de neuitat pentru mulți nativi ai zodiacului.

Iată care sunt mesajele astrelor!

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur este retrograd în semnul tău. Acest lucru indică faptul că vei fi extrem de ocupat și probabil vei simți o stare de neliniște. Te răzgândești și reapar tot felul de situații din trecut. Chiar dacă te-ai pregătit pentru planuri noi, vei fi nevoit să rezolvi chestiuni mai vechi. Chiar dacă pe moment nu vei realiza, retrogradarea lui Mercur poate fi benefică pentru tine. Daniela Simulescu recomandă să amâni luarea deciziilor importante și discuțiile semnificative în luna aprilie.

Recomandări astrale pentru o zodie de apă: "Nu mai pe face lupul moralist, o să te coste!”

Rac/Ascendent în Rac

Mercur este retrograd în casa a 10-a, unde va fi și Eclipsa de Soare de pe 8 aprilie. Se anunță schimbări semnificative în sfera profesională pentru tine. Unele dintre aceste schimbări s-ar putea să îți convină, în timp ce altele ar putea să te pună în dificultate. Astrologul recomandă să iei legătura cu foști colegi de serviciu sau cu foști șefi. Ei ar putea să îți ofere îndrumare, sfaturi sau chiar recomandări.

Provocările aduse de Mercur retrograd pentru fiecare zodie/ascendent

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În luna aprilie, este esențial să fii foarte atent la toate resursele pe care le ai la dispoziție, fie că este vorba de bani, timp, energie, sau chiar de starea ta de spirit și de valabilitatea acestora. Dacă simți că interacțiunile cu cei din jurul tău nu îți aduc niciun beneficiu, ar fi mai bine să te retragi sau să comunici că nu ai starea necesară. În ceea ce privește relațiile cu instituțiile financiare, este posibil să întâmpini dificultăți sau neînțelegeri. Deși poți să clarifici unele aspecte în discuțiile telefonice sau la ghișeu, s-ar putea să intervină altceva pe parcurs.

Ghidul de călătorie a Nodurilor Lunare. Își fac dansul în Berbec și Balanță până la început de 2025!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur este retrograd în casa a 3-a, care este plină. Luna aceasta este destul de agitată pentru tine. Vei fi mereu în mișcare, trimiți mesaje, e-mailuri și vorbești la telefon. Comunici fără pauze. Chiar și atunci când te pregătești să pleci de la serviciu, tot îți verifici și îți mai rezolvi din sarcini. Este posibil să apară întârzieri, anulări sau ajustări în planurile tale, ceea ce poate duce la neînțelegeri și probleme în comunicare. În ciuda agitației vieții cotidiene, încearcă să găsești timp pentru a crea ceva nou.

Citește și Ruxandra Gheordunescu, astrolog internațional, despre influența lui Saturn: Este una dintre planetele principale care ne afectează viața 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel