Calendar astrologic 29 aprilie - 5 mai 2024: Marte în Berbec și Venus în Taur

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop săptămânal. După o Lună Plină în Scorpion și un Mercur staționar în Berbec, iată ce ne pregătește perioada 29 aprilie - 5 mai!

Pe 29 aprilie, Marte face o conjuncție cu Neptun în semnul Peștilor. Acțiunea și motivația se întâlnesc cu inspirația și haosul. Pentru cei practici, ziua va fi un calvar. Dar pentru cei mai spirituali și mai artiști, ziua va fi una plină de daruri. Acest aspect este bun mai degrabă pentru a vizualiza, manifesta, a visa. Pot apărea controverse atât la nivel mondial, cât și personal. Conjuncția poate fi responsabilă și de posibile dezamăgiri. De asemenea, astrele ne invită să stăm cât mai departe de vicii sau oamenii dubioși. 

Heather, astrolog american, dezvăluie influența lui Neptun în astrologie. "Misticul, confuzia, iluziile!"

Tot luni, Venus iese din Berbec și intră în Taur. Venus ne aduce în prim-plan o perioadă plină de bucurie, poftă, plăcere și dorința de a primi tot ce e mai bun pentru noi. Acest tranzit care se petrece între 29 aprilie și 23 mai ne poate face să și economisim niște bani sau să obținem venituri în plus. Vom fi mult mai atenți la partea estetică, în toate domeniile. Și cum Venus se va afla în același semn cu Jupiter, putem spune că vom fi destul de generoși. Iar apropierea de Uranus va crea și mai multă instabilitate pe plan financiar. 

Fațetele feminității în astrologie. Luna și Venus în harta natală, cele mai importante aspecte

Pe 30 aprilie, Marte intră în Berbec, domiciliul său, unde va sta până pe 9 iunie. El aduce multă furie în viața noastră, însă aceasta poate fi transpusă într-un mod sănătos și transformată în curajul de a face ceva. Furia trebuie vărsată, dacă ne-o vom reprima, nu vom face decât să acumulăm agresivitate. Cei mai afectați de acest tranzit vor fi ce cu marcaj cardinal în astrogramele natale: Berbec, Rac, Balanță. Capricorn. 

Pe 1 mai, Venus din Taur face un careu cu Pluto din Vărsător. Venus, planeta iubirii, a plăcerii, a pasiunii și a banilor face un aspect tensionat cu Pluto, planeta căreia îi place să dezgroape trecutul și să ne încingă „demonii de la subsol”. Apar tensiuni, gelozii, crize în zona amoroasă. Vom asista la lupte pentru putere.

Horoscop internațional. Vești noi pentru Gemeni, Raci și Fecioare

Pe 3 mai, Marte din Berbec face un sextil cu Pluto din Vărsător. Acțiunea și curajul se întâlnesc cu puterea comunității. Deci suntem încurajați să fim vizionari, să schimbăm status quo-ul și să luptăm pentru cauze mărețe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel