Calendar astrologic 4-10 martie: Lună Nouă în Pești și Mercur în Berbec

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Previziuni astrale. Prima parte a lunii martie vine cu destule provocări pe plan astrologic.

Pe 5 martie, avem o conjuncție Chiron-Nodul Nord în semnul Berbecului. Acest eveniment vine să ne arate că durerea este plasată undeva la nivelul ego-ului, iar vindecarea vine din concentrarea pe sine. S-ar putea să suferim din cauza faptului că, dincolo de toate eforturile noastre, nu avem validarea celorlalți. Încercăm să compensăm prin a-i forța pe ceilalți să ne iubească. Avem impresia că dacă nu o fac, nici nu merităm. Suferința este opțională. 

Horoscop chinezesc MARTIE 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

Pe 8 martie, Mercur face o conjuncție cu Neptun în semnul Peștilor. Este unul dintre aspectele cele mai neplăcute. Cel puțin din perspectiva teoriei astrologice. De ce? Pentru că provoacă multă ceață, confuzie și haos. Mercur este planeta comunicării și a gândirii, Neptun dizolvă și învăluie. Este posibil să asistăm la dezinformare, atacuri cibernetice, campanii de denigrare și articole greu de demontat. Ne putem păcăli foarte repede și cu greu ne vom da seama ce este real și ce nu. Dar, într-o notă pozitivă, această conjuncție este bună pentru inspirație și activitățile artistice sau spirituale. 

Previziuni astrale martie. Zodia care va avea transformări radicale în domeniul familial

Pe 9 martie, avem un sextil între Soarele din Pești și Uranus din Taur. Suntem susținuți să ne schimbăm rutina, să încercăm noi activități. Să lăsăm intuiția să ne ajute. Orice îndrăzneală este susținută de către astre.

Noaptea întunecată a sufletului: Când apare și cum să depășești acest moment

Ziua de duminică, 10 martie, va fi destul de aglomerată!

Careu Marte din Vărsător cu Uranus din Taur. Acest aspect provoacă instabilitate, surprize și lipsa concentrării. Nerăbdarea poate produce multe neajunsuri.  Aspectul are și o fațetă bună: ne provoacă să schimbăm ceva în raportarea față de comunitate, prieteni sau în ceea ce privește planurile pentru viitorul apropiat. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. 

Horoscop MARTIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Mercur intră în Berbec. Cine este Mercur? Este planeta comunicării verbale, non-verbale. Berbecul e primul semn al zodiacului, semnul naşterii, cel al primăverii. Este semnul îndrăznelii, al curajului, al agresivităţii, al impulsivităţii şi al furiei.Când Mercur intră în Berbec, intră şi hotărăşte. Pe un ton direct. Dacă aţi aşteptat până acum să luaţi o decizie, acum e momentul. Mercur va și retrograda în acest semn, în perioada 2-25 aprilie. 

ȘASE superstiții ale lunii martie pe care este necesar să le știi

Lună Nouă în Pești. Soarele și Luna vor fi în conjuncție cu Saturn, dar și în sextil de semn cu Jupiter și Uranus. Este clar că trebuie să facem diferența între ficțiune și realitate. Și să acceptăm că viața nu este un basm. Astrele ne cer să gândim pe termen lung și să acceptăm trecerea timpului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel