Capricornii devin toleranți și empatici. Vărsătorii fac pace cu strategia financiară, iar Peștii prind încredere

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Horoscop săptămânal. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile pentru zilele care urmează. 

 

Pe 12 martie, Venus intră în Pești. Tranzitul încurajează adaptarea și contopirea cu ceilalți și cu universul. La nivel mondial, vorbim despre compasiune, riscuri și negocieri, în timp ce la nivel personal avem parte de liniște și dăruire, cu romantism și filme de dragoste.

Pe 13 martie, Juno retrograd din Fecioară face opoziție cu Saturn din Pești. Se pot produce blocaje în negocieri și posibile frustrări cauzate de nerăbdare.

Pe 17 martie, Soarele face conjuncție cu Neptun în Pești. Ne poate aduce imaginație, inspirație, dar și confuzie, haos și riscuri de înșelăciune. Semnele mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) pot avea neînțelegeri.

Iată previziunile săptămânale pentru nativi!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Săptămâna aceasta îți priește mai mult decât altora. Venus este în casa a 3-a, iar Soarele se întâlnește cu Neptun tot în casa a 3-a. Ești mai tolerant, empatic, blând, găsești soluții pentru ceilalți și te oferi să îi ajuți. Simți mult mai mult ceea ce se întâmplă în viețile celorlalți și, oarecum, lași lucrurile să se întâmple. Tu chiar îi poți învăța pe cei din jurul tău să aibă răbdare, să nu se grăbească și să nu se supere.

Balanțele trebuie să comunice cu partenerul. Scorpionii se maturizează emoțional, iar Săgetătorii au nevoie de acceptare!

Cu Mercur în casa a 4-a, te poți ocupa de discuțiile cu specialiștii pentru gospodărie. Este o perioadă foarte bună pentru a căuta informațiile de care ai nevoie, să suni, să trimiți e-mailuri, astfel încât să găsești cea mai bună ofertă. Poți strânge informații și de la familie legate de acest subiect. La finalul săptămânii, astrologul îți recomandă să ai grijă la drumuri, la cumpărat bilete de avion și la documente.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Marte este în continuare în semnul tău, iar acest aspect trebuie să îl ai în vedere. Nu este nevoie să mai asculți pe nimeni, chiar dacă ți se reproșează că ești agresiv sau că nu mai ai răbdare. Este necesar să îți faci treaba, indiferent de părerile altora. Important este să te ții de planurile tale, cu viteza pe care ți-o dorești și să nu te lași.

Transformări și schimbări abrupte pentru PATRU zodii: "Este important să fii cu un pas înaintea tuturor!”

Venus iese din semnul tău și se duce în casa a 2-a, cea a banilor. După cum spune Daniela Simulescu, este o perioadă bună pentru a face pace cu strategia ta financiară. Intrarea lui Venus în casa a 2-a te poate ajuta la idei de a face mai mulți bani. Și cu Mercur în casa a 3-a, îți vor veni idei.

Mercur face sextil cu Pluto din semnul tău. Prinde curaj și găsește soluții. Recomandarea astrologului este să comunici și să te plimbi.

Pești/Ascendent în Pești

Venus a intrat în semnul tău, ceea ce este un lucru bun. Îți aduce puțină încredere în forțele proprii. Dacă vrei să îți îmbunătățești aspectul fizic sau să îți cumperi ceva nou, acest tranzit este minunat.

Cu Mercur în casa a 2-a, vor exista discuții legate de bani. Chiar și cu partenerul o să aibă loc astfel de conversații. Este important să negociezi și să te folosești de încrederea pe care o ai pentru a fi hotărât.

La finalul săptămânii, conjuncția Soarelui din semnul tău cu Neptun te poate face confuz. Dacă muncești în weekend, asigură-te că te ții de un program cât mai simplu.

Vezi și Mituri și tradiții asociate cu Echinocțiul de primăvară. Ce trebuie să știm?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel