Casele afectate de retrogradarea lui Uranus între 24 august 2022 și 23 ianuarie 2023. Planeta suprizelor și relația noastră cu schimbarea

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Uranus, planeta suprizelor, cea care aduce din o mie de scenarii chiar scenariul la care nu te-ai fi așteptat, retrogradează în semnul Taurului și ne dă șansa de a analiza felul în care relaționăm cu schimbările din viața noastră. 

Uranus este planeta care ne vorbește despre schimbare, inovație, revoluție. Acum că retrogradează, avem timp să ne gândim la schimbările care s-au petrecut în viața noastră în ultimele luni. Cum am interacționat cu schimbarea, cum am primit-o în viața noastră? Ne-a fost greu? 

E vorba despre a te gândi, a reflecta la care este, de fapt, relația ta cu schimbarea. Poți primi schimbarea cu brațele deschise? Sau eviți întotdeauna să schimbi și preferi să rămâi în zona de confort?

Ai șansa să te gândești care sunt prioritățile tale și cum anume te simți cu privire la planurile tale de viitor, odată cu retrogradarea lui Uranus, între 24 august 2022 și 23 ianuarie 2023.

Ce schimbări am evitat să facem? De ce ne-a fost teamă? Unde am greșit? Citește și Lună Nouă în Fecioară, 27 august 2022. „Unde ai greșit?”

Uranus retrograd ne permite să abordăm situația diferit, să gândim altfel, să fim creativi, să alegem metode cât mai neconvenționale. Uranus este planeta ideilor geniale, însă uneori pot fi exagerat de noi, de revoluționare, poate că de data asta, fiind retrograd, ritmul lui Uranus și al ideilor sale va fi mai ușor de digerat și vom avea curajul să facem loc noului în viața noastră.

Astrologul Daniela Simulescu ne anunță că în septembrie, Saturn și Uranus se aleargă unul pe altul și chiar se apropie de perfectarea celui de-al patrulea careu, dar nu se va întâmpla la grad perfect. Cei care au marcaj fix (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) în astrograma natală vor observa efectele unor evenimente importante din 2021, când renumitul careu s-a petrecut de trei ori. Detalii aici! 

Schimbarea poate fi înfricoșătoare, dar uneori este necesară. Trebuie să facem ceva diferit, ne schimbăm destinul și norocul se poate întoarce astfel în favoarea noastră.

Iată cum vor fi afectate zodiile de această retrogradare și ce case vor fi influențate de data aceasta! Să nu uităm că fiind vorba despre Uranus în semnul Taurului, este vorba de resursele puse în joc în acea casă!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Casa 2

Casa a doua vorbește despre resurse, așadar pentru Berbeci este momentul în care se pot gândi la felul în care au schimbat modul lor de a vedea banii, felul în care fac cheltuielile, sunt gata să vadă diferit această zonă, sunt gata să se valorifice altfel?

Taur/ Ascendent în Taur

Casa 1

Prima casă este casa Ascendentului, casa care vorbește despre personalitate, despre cum ne prezentăm în fața celorlalți. Taurii sunt semne care se opun în general schimbării. Ei bine, Uranus le lasă un răgaz să se gândească la ea, înainte să îi ia pe sus. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Casa 12

Gemenii se pot gândi la felul în care se simt, la sănătatea lor, în special cea mintală și emoțională. Au nevoie de un răgaz în această direcție, iar Uranus îl oferă. Pot accesa metode inedite de a vedea lumea cu alți ochi. Au timp să arunce și un ochi la cei care le sunt prieteni cu adevărat sau nu.

Rac/ Ascendent în Rac

Casa 11

Casa 11-a este o casă a societății, a comunicării în mediul online, a comunității. Racii au timp să se gândească serios la schimbările care au apărut acolo și la felul în care se simt legat de acest aspect. Poate că vor să se exprime diferit în comunitate în viitor. 

Leu/ Ascendent în Leu

Casa 10

Casa 10-a este casa carierei, a autorității, relația cu șefii, dar și cu o figură parentală. Probabil că Leii s-au confruntat cu mari schimbări deja în această zonă, iar acum, odată cu retrogradarea lui Uranus, au ocazia de a vedea cum anume răspund acestor schimbări, dar și ce ar dori să facă mai departe. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară 

Casa 9

Cu Uranus retrograd în casa a 9-a Fecioarele au șansa de a fi mai atente la detaliile care țin de filosofia de viață, principii, credințe, religie. Ce anume s-a schimbat acolo? Unde anume au călătorit și li s-a deschis o lume cu totul și cu totul diferită? Ce vor să mai schimbe ulterior?

Balanță/ Ascendent în Balanță 

Casa 8

Uranus în casa a 8-a aduce surprize și schimbări în ceea ce privește banii la comun, dar și anumite obsesii, lucruri pe care oamenii preferă să le țină ascunse. Ar putea fi vorba și despre pericole, însă mai mult, poate fi o completă reînnoire, o redevenire a nativilor Balanță.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion 

Casa 7

Cu Uranus în casa a 7-a, probabil că relațiile nu au mai avut nimic convențional în ultima perioadă și nici modul în care Scorpionii le-au abordat. Se pare că nativii Scorpion ar face bine să se gândească mai mult la parteneriatele făcute și la felul în care vor interacționa cu ceilalți și în viitor.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Casa 6

Casa a 6-a vorbește despre rutină, muncă, serviciu și colegi, dar și despre stil de viață și sănătate. Cu Uranus retrograd acolo, Săgetătorii trebuie să abordeze diferit felul în care trăiesc și resursele de care dispun pentru a-și menține același mod de a-și duce traiul.

Capricorn/ Ascendent 

Casa 5

Cu Uranus în casa a 5-a a bucuriei, a copiilor, a pasiunilor, dar a monetizării acestora, este clar că pentru Capricorni a existat o nevoie destul de mare de a trăi din pasiunile lor, de a schimba ceva la modul lor rigid de abordare a vieții. Acești nativi trebuie să acorde o mai mare atenție felului în care vor schimba și pe viitor.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Casa 4

Cu Uranus în casa a 4-a nu ar fi de mirare ca Vărsătorii să fi schimbat multe în ceea ce privește casa lor, familia, refugiul. Ei bine, odată cu retrogradarea lui Uranus, au ocazia să mediteze la ce anume îi face fericiți acolo, acasă sau în familie.

Pești/ Ascendent în Pești

Casa 3

Casa a 3-a este despre comunicare, mici excursii și relația cu frații sau surorile. Peștii au întâmpinat schimbări majore în felul în care se exprimă sau negociază, probabil că asta se va vedea și în viitor, au șansa de a profita din plin de darurile lui Uranus.

surse: refinery 29.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel