Ce aduce Mercur în Berbec pentru zodiile fixe

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Pe 10 martie, Mercur intră în semnul Berbecului, unde va sta până pe 15 mai. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne oferă informațiile despre acest tranzit.

 

Mercur vorbește despre comunicare, voce, minte, iar Berbecul reprezintă primăvara, dar și agresivitatea.

Mercur va și retrograda în acest semn, în perioada 2-25 aprilie. Vom simți efectele retrogradării încă de când Mercur intră în Berbec.

Datorită acestui tranzit, vom avea curajul de a spune lucrurilor pe nume și de a nu mai sta pe loc. Chiar putem forța anumite proiecte.

Iată care sunt previziunile pentru zodiile fixe!

Taur/Ascendent în Taur

Pentru tine, Mercur în casa a 12-a este potrivit pentru a sta puțin în banca ta. Folosește acest tranzit pentru a învăța să asculți, te sfătuiește astrologul. Nu este suficient doar să auzi, ci să înțelegi ce spun ceilalți. Ai grijă să nu te lași influențat de problemele celorlalți. Există o tendință de a grăbi anumite cheltuieli. Când Mercur va retrograda, dacă ai făcut investigații medicale, ți-ai putea găsi un diagnostic. Daniela Simulescu îți mai recomandă să stai departe de a căuta lideri spirituali care vorbesc mult, dar nu te învață nimic.

Ce aduce Mercur în Berbec pentru zodiile mutabile

Leu/Ascendent în Leu

Acest tranzit îți încurcă puțin viața. Cu Mercur în casa a 9-a, o să ai mai multă încredere, vei învăța, dezbați foarte mult și o să ai prejudecăți. Doar că pentru că Mercur retrogradează și se întâlnește cu Chiron de 3 ori, o să ții cu dinții în a vorbi cu anumite persoane care nu au părerea despre tine pe care o visezi. Te duci la aceștia cu obiectivele tale, le prezinți și susții, iar ei îți impun limite. Din cauza aceasta, te limitezi și tu după aceea, în loc să lupți pentru ceea ce știi. Daniela Simulescu este de părere că vei intra într-un cerc vicios. Recomandarea este să-ți dai seama de tiparele pe care le ai și să nu le repeți. Stai departe de persoanele care ți-au făcut rău. În perioada aceasta, fii atent și la chestiunile legale. Într-un aspect pozitiv, tranzitul acesta te ajută la călătorii și la extinderea orizonturilor.

Ce aduce Mercur în Berbec pentru zodiile cardinale

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur se duce în casa a 6-a. Când este vorba de comunicare, trebuie să reții că e important să discuți cu colegii și să scapi de suspiciunile pe care le ai. Este minunat că ai o intuiție puternică, dar nu poți avea bănuieli legate de tot ceea ce este în jur. În loc să te simți persecutat, astrele îți recomandă să spui când ceva nu îți convine și să întrebi. Nu te încrede în promisiunile celorlalți, dar nici nu promite lucruri mărețe. Cu Mercur în casa a 6-a întâlnindu-se cu Chiron, dacă știi că ai probleme de sănătate, s-ar putea să întâlnești oamenii care să te ajute cu adevărat. Du-te în zona de medicină clasică, dar alege doctorul care să vadă imaginea de ansamblu, nu doar simptomele pe care le acuzi.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Tranzitul acesta nu te ține deloc pe loc! Vorbești mult, comunici, scrii, analizezi, procesezi, observi. Pot apărea destul de multe neînțelegeri. Este esențial să verifici de mai multe ori atunci când faci ceva. Cu Mercur în casa a 3-a, când călătorești trebuie să te asiguri că ți-ai introdus bine datele și că ai toate actele necesare. O altă recomandare este să reiei legătura cu oamenii dragi. Fii tu cel care inițiază discuțiile. Perioada este minunată pentru învățare, să reiei anumite studii și să citești mult.

Citește și Mercur în Berbec de pe 10 martie: Ce se întâmplă atunci când furia își găsește vocea?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel