Ce aduce Mercur în Berbec pentru zodiile mutabile

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Pe 10 martie, Mercur intră în semnul Berbecului, unde va sta până pe 15 mai. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne oferă informațiile despre acest tranzit.

 

Mercur vorbește despre comunicare, voce, minte, iar Berbecul reprezintă primăvara, dar și agresivitatea.

Mercur va și retrograda în acest semn, în perioada 2-25 aprilie. Vom simți efectele retrogradării încă de când Mercur intră în Berbec.

Datorită acestui tranzit, vom avea curajul de a spune lucrurilor pe nume și de a nu mai sta pe loc. Chiar putem forța anumite proiecte.

Iată care sunt previziunile pentru zodiile mutabile!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur este guvernatorul tău, iar acum intră într-o zonă care îți priește. Problema este că Mercur se întâlnește cu Chiron de 3 ori. Vei avea parte de niște situații în care te vei pune în niște ipostaze care te vor răni, mai ales când e vorba de discuțiile cu prietenii, apropiații sau cu persoanele la care ții. Vorbești sau te întâlnești cu aceștia și cuvintele lor dor. Sau tu spui ceva care pe ei îi rănește. Sunt situații inevitabile. Între 10 martie și 15 mai, este necesar să-ți găsești locul și să-ți accepți condiția. Nu toți te pot iubi, dar învață să nu te respingi.

Ce aduce Mercur în Berbec pentru zodiile cardinale

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, se duce în casa a 8-a unde se întâlnește cu Chiron și Nodul Nord. Daniela Simulescu te invită să fii atent la consumul de resurse. Când Mercur se duce în casa a 8-a, apar foarte multe discuții despre bani și resursele altora, dar și despre banii la comun. Dacă ești într-un proces de partaj sau de moștenire, vei avea surprize neplăcute. Poate fi vorba despre faptul că poți fi păcălit sau cuvintele celor din jur să te doară. De asemenea, chiar și situațiile financiare te dor și te costă. Dacă ai vorbit pentru un credit la o bancă, pot apărea situații care să te zdruncine emoțional din cauza întâlnirii lui Mercur cu Chiron. În plus, nu mai merge la aceeași bancă care în trecut ți-a făcut probleme și nici nu mai da bani cu împrumut persoanelor care știi că nu îi vor da înapoi. Alt sfat al astrologului este să stai departe de bârfe, indiscreții și să nu oferi detalii din viața ta. Totuși, acest tranzit este bun pentru introspecție, terapie, partea intimă, dar și pentru a deveni pasionat de subiecte diverse.

Conjuncția istorică Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie: Rezistența la schimbare asigură eșecul

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur va trece în casa a 5-a. Pentru că Mercur se va întâlni cu Chiron, vor apărea tot felul de situații. De exemplu, copiii pot spune lucruri care dor sau tu să le spui ceva de acest fel. Tot copiii îți pot aduce tot felul de reproșuri, mai ales dacă există certuri între tine și partener. Ei își doresc să fie auziți și ascultați. Este o perioadă minunată dacă vrei să scrii. În acest fel te poți elibera de ceea ce simți deoarece poți găsi cele mai bune cuvinte. Comunicarea directă, în care îți exprimi sentimentele clar, mai ales cu copiii, te-ar putea ajuta mult.

Pești/Ascendent în Pești

Mercur intră în casa a 2-a. Îți vin idei despre cum să faci bani, despre cum să îi învârți și cum să-ți folosești bugetul într-un mod mai optimizat. Pentru că Mercur se va întâlni cu Chiron, să ai în vedere că dacă te gândești prea mult la bani, nu îi faci. Doar reactivezi un tipar pe care îl ai din copilărie sau din anumite momente ale vieții când simți că nu ai suficient și că ți se întâmplă situații neplăcute. S-ar putea să-ți dai seama că ai niște facturi neplătite sau că ai bani de recuperat. Pot apărea și negocieri cu partenerul. Casa a 2-a vorbește și despre valoarea pe care ți-o acorzi. Ți-ai putea aduce aminte de momentele în care oamenii nu te-au prețuit, dar este necesar să treci peste ce s-a întâmplat.

Citește și Tara Nikita, astrolog internațional, despre Luna în conjuncție cu Saturn în harta natală: Există adesea o provocare în a fi receptiv la stările emoționale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel