Ce aduce sezonul Săgetătorului pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Ce aduce sezonul Săgetătorului pentru fiecare zodie (sursa foto: Darkmoon_Art / Pixabay)
EXCLUSIV
Ce aduce sezonul Săgetătorului pentru fiecare zodie (sursa foto: Darkmoon_Art / Pixabay)

Puneţi-vă centurile de siguranţă, pentru că viaţa schimbă ritmul! Soarele se mută în Săgetător de pe 22 noiembrie, dând startul uneia dintre cele mai pline și energice perioade ale anului! Acesta se încheie pe 21 decembrie. Vezi ce 'cadou' aduce sezonul Săgetătorului pentru fiecare zodie! Nu uita să te uiţi şi la ascendent.

După Venus și Mecur, iată că și Soarele își începe tranzitul în cea de-a noua zodie. Încep pregătirile pentru sărbători, freamătul pentru cumpărarea cadourilor, examenele. De asemenea, inițiem trecerea către iarna astronomică și astrologică care va începe pe 21 decembrie, odată cu Solstițiul de iarnă și intrarea Soarelui în Capricorn. 

Săgetătorul este singurul semn de foc mutabil al zodiacului, ceea ce înseamnă că este cunoscut pentru că este flexibil, adaptabil și foarte expresiv. Săgetătorul este condus și de Jupiter, planeta expansiunii și a norocului. 

De această dată, Soarele din Săgetător va face careu cu Jupiter din Pești, ceea ce însemnă că vom avea de-a face cu un exces de zel în absolut orice. 

Și cum Marte retrograd va fi în opoziție cu Soarele, ne vom confrunta de asemenea și cu dezbateri destul de gălăgioase. 

Însă atunci când vine vorba de sezonul Săgetătorului, putem fi siguri de ceva: nu ne vom plictisi deloc! Nimic nu este banal. Fiecare loc de muncă, relație și zi este o oportunitate de a crește. Vom învăța să vedem viața ca pe o aventură. 

Sezonul acesta se va resimți și mai mult între 24 noiembrie(Lună Nouă în Săgetător) și 7 decembrie(Lună Plină în Gemeni).

BERBEC

Săgetătorul este un semn de foc destul de asemănător cu tine, aşa ca acest sezon te umple de îndrăzneală, încredere şi poftă de viaţă! Rezervă o excursie într-un loc în care nu ai fost niciodată. Dacă nu călătoreşti într-un alt oraș sau țară diferită, atunci încearcă acea cafenea drăguță nouă care s-a deschis în centrul orașului. Vin oameni noi și poţi avea experiențe noi și, deși nu este garantat că vor dura pentru totdeauna, ei promit să te învețe ceva nou despre lume și, mai important, despre tine.

TAUR

Intimitatea devine importantă în sezonului Săgetătorului! Ești nerăbdător să încerci lucruri noi cu partenerul tău și, dacă ești singur, eşti dornic să îţi încerci norocul cu cineva nou-nouț. Încă ceva – dacă ești singur, ai grijă cu cine te conectezi, pentru că e o perioadă în care poţi prinde sentimente puternice foarte uşor. În plus, te poți contamina cu tot felul de emoții intense și complicate ale celorlalți. 

GEMENI

Este un moment destul de bun pentru a duce o relaţie la următorul nivel, dar se poate manifesta și în alte tipuri de relaţii. Să nu uităm de tranzitul retrograd al lui Marte prin semnul tău! S-ar putea să te cam grăbești! Înțelegi modul în care cealaltă persoană din relațiile tale unu-la-unu influențează persoana care ești și invers. De asemenea, ești obligat să înveți cum să găsești echilibrul în relațiile tale.

RAC

Munca, lucrurile de rezolvat și viața în general te fac să te grăbești și poate fi destul de copleșitor. O să crezi că le poți face pe toate și îți va fi tare greu să renunți la unele proiecte. Urăști surprizele și iubești rutinele, dar sezonul Săgetătorului este aici pentru a-ți arăta că ești într-un fel blocat într-o rutină. Cheia succesului este să descoperi ce te împiedică, să găsești noi modalități de a-ți remedia rutina și să urmărești în mod activ o viață mai sănătoasă și mai productivă.

LEU

Dragostea plutește în aer! Cea de-a cincea casă a hărţii tale, care guvernează romantismul, sexul și distracția, este luminată de Soare până pe 21 decembrie, așa că acest sezon se anunță a fi unul palpitant! Intri într-un joc de cucerire. Relația cu copiii se poate îmbunătăți, mai ales dacă le acorzi mai mult timp. De asemenea, nu ezita să participi la mai multe evenimente. 

FECIOARĂ

Până pe 21 decembrie, vei simți nevoia să stai mai mult pe acasă. Tranzitul Soarelui în casa a patra te îndeamnă să te reconectezi cu rădăcinile tale, să petreci timp cu familia și să te concentrezi asupra modului în care experiențele tale din trecut au modelat persoana care ești astăzi. Aceasta este, de asemenea, o perioadă de odihnă și de reîncărcare a bateriilor. În acest fel, când va veni sezonul Capricornui, vei fi gata să te și distrezi!

Ctește și Horoscopul BANILOR 2023. Ce zodii vor avea mai mulți bani? Și ce zodii vor avea pierderi?

BALANŢĂ

Soarele va tranzita casa a treia. O mulțime de conexiuni noi vin în calea ta, iar cea mai bună parte este că nu trebuie să faci prea multe pentru a le întâlni! Fie că este un nou prieten, un vecin care tocmai s-a mutat sau un văr pe care nu l-ai văzut de un deceniu, există o mulțime de oameni pe care ai ocazia să îi cunoști mai bine. De asemenea, ţi se prezintă o varietate de opinii, experiențe și locuri diferite, așa că profită de atmosfera super socială din această lună. Mintea ta va fi destul de cuprinzătoare!

SCORPION

Proiectele, locurile de muncă și relațiile care au apărut în timpul sezonului tău devin din ce în ce mai importante pe măsură ce trece timpul. Trebuie să le concretizezi sau să le monetizezi. Acum este momentul să te concentrezi pe ceea ce contează cel mai mult și să faci tot ce se poate. Vei fi destul de bine susținut în negocieri, așa că fă-ți un plan de bătaie înaintea discuțiilor cu șefii. Și poate te vei alege până pe 21 decembrie cu noi resurse. 

SĂGETĂTOR

La mulţi ani! Sezonul acesta este (evident) despre tine! Soarele va face opoziție cu Marte, careuri cu Jupiter și Neptun. Beneficiezi de carismă, energie, de vitalitate. Până pe 21 decembrie trebuie să îți dai seama ce e superficial și este autentic în viața ta. Poți păstra ambele variante (oameni suntem!), dar odată ce vei descoperi, vei ști cum să îți îmbunătățești viața. Lumea este locul tău de joacă acum, așa că nu pierde niciun moment!

Citește și HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

CAPRICORN

Până pe 21 decembrie, tot ce trebuie să faci tu este să hibernezi. La propriu sau la figurat! Ai nevoie să oferi mai mult timp în această perioadă pentru odihnă, meditaţie și concentrează-te pe realizările tale din trecut. Permite-ți să îţi sărbătoreşti câștigurile, chiar și pe cele mici. Nu alege partea goală a paharului! Lipsa energiei se va observa în toate domeniile vieții. Nu este cazul să neglijezi somnul și sănătatea!

VĂRSĂTOR

Sezonul Săgetătorului te va împinge să faci noi conexiuni, să adaugi o mulțime de nume la lista ta de contacte și să te preocupi mai mult de chestiule sociale. Este adevărat că s-ar putea să faci o selecție printre prieteni, mai ales din cauza faptului că Soarele va face o opoziție cu Marte/  Vei pierde câțiva prieteni, dar prieteniile autentice care te așteaptă vor face ca totul să merite.

PEŞTI

Soarele va tranzita casa a zecea, cea a carierei și a statului. Tot ce faci, bun sau rău, devine vizibil! Problema este că nu prea vei mai putea disimula. Dar sunt și vești bune! Poți demonstra cât de amibițios ești, cât de responsabil ești în momentele de criză și cât de atent ești la nevoile colegilor. Până pe 21 decembrie poți chiar discuta cu șeful tău despre o promovare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel