Ce ascunde forma mâinii tale? Detalii despre tine chiar în palma ta!

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Chiromantie
sursă foto: Pexels.com
sursă foto: Pexels.com

Ce spun mâinile și palmele tale despre tine și despre cum ești tu cu adevărat? Ce trăsături vei găsi chiar în palma ta? Citește mai multe mai jos.

Există patru forme generale ale mâinii și acestea sunt legate de cele patru elemente, respectiv aer, pământ, foc și apă:

-Mâinile de „aer” se caracterizează printr-o palmă pătrată, degete lungi și linii subțiri și clare. Acestea sunt mâinile oamenilor intelectuali și sociabili. Sunt adesea neliniștiți și au nevoie de schimbări și stimulare, în special de natură mentală. Ca iubiți, acești oameni caută relații mentale mai presus de orice.

Mâinile de „pământ” se caracterizează printr-o palmă pătrată, degete scurte, piele puternică sau groasă și linii adânci, clare și drepte. Acestea sunt mâinile oamenilor practici, cu o puternică vitalitate. De multe ori au o legătură puternică cu natura și exteriorul. Ca iubiți, în general sunt destul de fiabili și simpli.

Mâinile de „foc” se caracterizează prin palme lungi, degete scurte, linii abundente și proeminente și o piele fermă și caldă. Acestea sunt mâinile celor care îşi asumă riscuri și sunt orientați spre acțiune. Ca iubiți, ei sunt pozitivi și încrezători, dispuși să preia conducerea.

Mâinile de „apă” se caracterizează prin palme lungi, degete lungi, o mulțime de linii fine care nu sunt întotdeauna clare și o piele moale și umedă. Aceste mâini indică o persoană creativă, emoțională. Ca îndrăgostiți, sunt sensibili, vulnerabili, puțin naivi și se concentrează pe îngrijirea celorlalţi.

Se consideră că flexibilitatea degetului mare măsoară cât de adaptabilă este o persoană. Cu cât degetul mare este mai flexibil, cu atât personajul este mai ușor de înțeles. Lipsa flexibilității sugerează o persoană obstinată.

Unii consideră lungimea relativă a degetului mare ca un indicator al fidelității. Se consideră că degetele mai lungi indică personaje mai puternice, care sunt credincioși celorlalți și lor înșiși.

Palma constă în general din liniile majore, liniile secundare și liniile minore. O palmă cu numeroase linii fine, în plus față de liniile majore, indică o personalitate destul de complexă și sensibilă, care este deosebit de vulnerabilă la influențele și grijile exterioare. În general, cu cât sunt mai puține linii, cu atât o persoană este mai simplă. Acești oameni își trăiesc viața într-un mod mai direct și mai simplu.

Ai citit și despre faptul că astrologie poate prezice moartea unei persoane? Găsești mai multe detalii despre acest subiect chiar aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel