Ce reprezintă terapia holistică și cum ne poate vindeca sufletul?

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Wellness
pexels.com
pexels.com

Cuvintele pe care ni le spunem sunt responsabile pentru crearea stării noastre de fericire.

Oricum ar fi apărut și oricum se simte la nivel individual, depresia este una dintre cele mai comune afecțiuni ale acestui secol, afectând în mod curent 5% din adulții lumii și 5,7% din adulții de peste 60 de ani. În valori absolute, aceste procente s-ar traduce în 280 de milioane de oameni care suferă, într-o formă sau alta de depresie. 

Paula Neacșu, terapeut ce la bază este farmacist, a explicat cum lucrează tehnicile de vindecare altele decât cele cu care suntem obișnuiți, pentru DC Medical.

”Am ales să mă duc pe partea aceasta după ce am vindecat trupurile oamenilor, să vindec și sufletele pentru că terapia holistică este cea care se ocupă de a vindeca trupul, mintea și sufletul.

Ne ocupăm de tot ce înseamnă trup, minte și suflet. Ca funcționare, noi ca să fim în echilibru și să avem o stare de bine, o stare de sănătate, trebuie să fim sănătoși la trup, minte și suflet, să formăm un întreg.

Dacă ceva de aici se dezechilibrează, nu funcționează, atunci se instalează tot felul de patologii, nu mai suntem în echilibru, sunt anumite stări emoționale, pe vibrație joasă, nu mai suntem focusați, nu mai suntem aliniați, prezenți aici și acum, nu mai suntem în starea de prezență.

Gestionarea tulburărilor mintale: care este poziția Asociației Psihologilor Din România?

Diferența dintre depresie și anxietate

”Dacă anxietatea este teama de viitor, frica de viitor, depresia este o durere profundă a sufletului. Este o durere profundă care este dată de o stare emoțională, de o traumă prin care am trecut, fie că vorbim de despărțiri, de eșecuri, indiferent ce este acea stare emoțională prin care noi am trecut, o stare pe vibrație joasă.

Asta provoacă depresia, care este dată de faptul că nu am capacitatea să pot trece, să înțeleg.

Ce să faci dacă ești deprimat. Ce spun vedetele internaționale despre această afecțiune

Și de aici apare îmbolnăvirea la nivel fizic. Oamenii spun: De ce mă îmbolnăvesc? Și nu înțeleg de ce. Uită-te puțin în spatele tău și vezi ce s-a întâmplat. Pentru că gândurile noastre, cuvintele noastre ne creează starea noastră de fericire sau starea de dezamăgire.

Și atunci, suntem foarte atenți la cuvinte, ele au vibrație, au putere. Și un cuvânt rostit te poate duce pe o anumită stare, fie stare pozitivă, fie pe o stare negativă, poate crea anumite stări emoționale.

Legea universului și puterea cuvântului

”Unul dintre scopurile mele este ca pe lângă pacienții care vin și lucrează cu mine și beneficiază de vindecarea lor emoțională, psiho-emoțională, chiar și fizică, să îi învăț pe oameni să își educe mintea, astfel încât să emită gânduri pozitive, să își creeze starea de bine.

Este foarte important să ne creăm starea de bine. Și cum o putem crea? Doar prin cuvinte.

Afirmațiile, mantrele, sunt cuvinte. O formulă, un algoritm, prin care rostești ceva. Algoritmul acela este puterea cu care tu o spui, forța, încrederea în ceea ce spui, acela duce la a-ți îndeplini.”

Vezi articolul complet pe DC Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel