Ce trebuie să știe nativii Taur, Gemeni, Balanță și Pești? Nu există câștig fără pierderi!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Ce aduce sezonul Berbecului pentru zodii? Iată ce transmit astrele!

Pe 20 martie a început sezonul Berbecului. Până pe 19 aprilie, încă îi sărbătorim pe acești nativi! Aceste zile ne-au adus prospețime, noutate, energie, forță, impuls, dar și furie.

Pe 2 aprilie, Mercur și-a început retrogradarea în semnul Berbecului. O va încheia pe 25 aprilie, dar noi putem resimți efectele retrogradării până pe 15 mai. Atunci Mercur va părăsi semnul contaminat! Nerăbdarea provoacă numeroase pierderi, atât pe plan personal, cât și mondial. Ne spunem multe cuvinte la furie.

Iată cum se descurcă nativii în această perioadă!

Taur/Ascendent în Taur

Soarele este în tranzit prin casa a 12-a, unde se află și Mercur retrograd. Apelezi mai des la introspecție, meditezi sau te rog. Ocupă-te de pace, de acceptarea trecutului și cel mai important, odihnește-te. Bogăția care vine din interior este cea care contează cu adevărat. Totodată, este cazul să te preocupi de sănătatea ta sau a celor apropiați. Mercur retrograd îți aduce situații din trecut în plan profesional și personal. Trebuie să analizezi câtă putere îi mai dai trecutului. Îl mai lași să te afecteze în continuare? Apar situații financiare neplăcute.

Ruxandra Gheordunescu, astrolog internațional: O zodie are parte de inspirație în mediul profesional

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Soarele se află în casa a 11-a, unde este și Mercur retrograd. Îți faci numeroase planuri. Relațiile sociale vor fi mai dinamice, te întâlnești cu prieteni, unii pe care chiar nu i-ai mai văzut de mult timp, sau îți vei face alții noi. La locul de muncă, mai ai timp să primești aprecieri, dacă nu le-ai primit deja. Cu Mercur retrograd în casa a 11-a, ai putea avea impresia că totul este împotriva ta. Chiar dacă crezi asta, nu te comporta precum un copil. Recomandarea este să stai departe de persoanele care ți-au făcut rău.

Balanță/Ascendent în Balanță

Soarele tranzitează alături de Mercur retrograd casa a șaptea, a relațiilor și a parteneriatelor.  Dacă ești singur, ai ocazia să întâlnești un potențial partener. Totuși, ai nevoie să fii mai încrezător și mai deschis. Mai mult, nici nu trebuie să te grăbești. Dacă ești într-o relație în care a intervenit monotonia, ai ocazia să readuci pasiunea. Și unii, și alții pot relua legătură cu foști parteneri.  Mercur retrograd îți aduce discuții neplăcute cu partenerul. Nu-ți face impresii despre persoana iubită, doar comunicarea deschisă este cheia. În plan profesional vei avea multe negocieri.

Maren Altman, astrolog internațional: Cum îți exprimi iubirea în funcție de poziția lui Venus și Marte în astrograma natală

Pești/Ascendent în Pești

Până pe 19 aprilie, Soarele se află în casa a doua, unde a retrogradat și Mercur. Dacă nu ți-ai reconfigurat strategia financiară până acum, mai ai timp să o faci. Apreciază serios banii făcuți din muncă proprie. Vor exista unele cheltuieli neașteptate, dar și tentații la tot pasul. Încearcă să nu cumperi impulsiv! Mercur retrograd te învață să lași de la tine. Pe moment ai putea crede că asta înseamnă o pierdere, dar nu va fi așa. Ai grijă la contractele pe care le semnezi și negocierile pe care le faci. Îți poți face un buget de risc.

Citește și O zodie primește curaj de la astre. Trei zodii simt presiunea și nerăbdarea. Ce le recomandă astrele?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel