Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale. Eclipsa de Soare se va petrece în primul semn al zodiacului. 

Luni, 8 aprilie, vom avea o Eclipsă de Soare/Lună în Berbec. Dacă ne uităm în astrograma evenimentului, pe lângă Soare, Lună, Nodul Nord, în același semn mai avem și pe Mercur retrograd, Venus și Chiron. Marte, guvernatorul Berbecului, se află într-o conjuncție cu Saturn în Pești. Mai simplu spus, dacă vrem să facem o schimbare, să gândim diferit sau să căutăm noutatea, nu ne va fi atât de ușor la început. Mai întâi trebuie să ne acceptăm calitățile și defectele. Limitele. Și pe urmă să vedem care este drumul cel mai potrivit pentru noi. Nu neapărat cel mai bătătorit și plin de obstacole. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Eclipsa de Soare/Luna Nouă va avea loc în semnul tău, unde mai sunt Mercur retrograd, Venus și Chiron. Este momentul să recapeți controlul asupra organismului tău. Ai nevoie de o nouă perspectivă în acele domenii în care poate nu ai avut un cuvânt de spus până acum. Folosește această perioadă pentru a-ți accepta calitățile și defectele, după care să pornești către un obiectiv pas cu pas. 

Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec pe 8 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Rac/Ascendent în Rac

Luna Nouă/Eclipsa de Soare este destul de importantă pentru tine, pentru că are loc în Casa a 10-a casa carierei. Acolo unde sunt și Mercur retrograd, Venus și Chiron. Este posibil ca unele aspecte din zona carierei să nu mai fie pe placul tău. Dar trebuie să îți dai seama dacă s-a ajuns aici pentru că nu ai impus anumite limite sau fără un motiv. Astrele îți recomandă să eviți pe cât posibil ipostaza victimei. 

Balanță/Ascendent în Balanţă

Eclipsa/Luna Nouă se petrece în Casa a 7-a, a relațiilor. Unde se află Venus, guvernatoarea ta. Dar și Mercur retrograd alături de Chiron. Unele discuții avute cu partenerul vor produce numeroase revelații. Pe moment, vei simți un nivel crescut de siguranță și furie. Ar fi cazul să îți dai seama dacă nu cumva, în relația pe care o ai, încerci să schimbi la celălalt ce nu poți schimba la tine. Ai face bine să te analizezi puțin și să stai de vorbă și cu alții. Poate că ei văd la tine repetarea unor tipare pe care tu nu le conștientizezi. Schimbări nu se pot întâmpla peste noapte. 

Horoscop APRILIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

Capricorn/Ascendent în Capricorn

La ține, Eclipsa de Soare/Luna Nouă are loc în Casa a 4-a, cea a familiei și a casei. Dar se referă și la începutul vieții, rădăcinile și fundația ta emoțională. Eclipsa este în preajma lui Chiron, dec dacă ești într-un loc și simți că nu mai evoluezi acolo, fie că vorbim despre o casă, o chirie, poate ar fi cazul să schimbi ceva. Sau poate decizi să te muți în timp și să o iei de la zero, ca să îți construiești un loc care te reprezintă.

Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec de pe 8 aprilie. Daniela Simulescu: "Avem toate datele necesare să o luăm de la capăt!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel