Horoscop APRILIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop lunar. În a doua zi a lunii, Mercur își va începe retrogradarea în Berbec. 

Marea conjuncție Jupiter-Uranus din Taur. Eclipsă de Soare/Lună Nouă și Mercur retrograd în Berbec. Acestea sunt cele trei evenimente astrologice care vor face din luna aprilie una memorabilă pentru multe dintre semnele zodiacale. 

Berbec/Ascendent în Berbec 

Mercur va retrograda în semnul tău. Între 2 și 25 aprilie, vei fi foarte ocupat, îngândurat, te răzgândești, reapar tot felul de situații din trecut. Poate că erai pregătit pentru noi planuri, dar va trebui să rezolvi pe cele vechi. Din punctul de vedere al astrologului, retrogradarea lui Mercur te va ajuta, însă pe moment nu îți vei da seama. Recomandarea Danielei Simulescu este să amâni deciziile importante și discuțiile marcante în aprilie. Vezi AICI previziunile complete pentru BERBEC.

Taur/Ascendent în Taur 

Conjuncția Jupiter-Uranus îți dă mai mult curaj și mai multă încredere să sari în gol. Îți este frică să riști, dar din când în când, riscul și pierderile sunt mai mult în capul tău. De exemplu, dacă în aprilie îți dorești să pleci într-o călătorie spirituală sau să îți iei un concediu cum nu ai mai făcut-o niciodată, orice schimbare este binevenită. Vezi AICI previziunile complete pentru TAUR.

Gemeni/Ascendent în Gemeni 

Mercur, guvernatorul tău, este retrograd între 2-25 aprilie. Unele dintre planurile pe care ți le-ai făcut la începutul anului nu vor mai fi de actualitate. Vor reapărea foarte mulți prieteni și colegi. Fie te întâlnești cu aceștia când te aștepți cel mai puțin, fie te vor căuta. Cu Mercur retrograd revin oameni din trecutul nostru, dar nu neapărat într-un sens mistic. Vezi AICI previziunile complete pentru GEMENI.

Rac/Ascendent în Rac

Mercur retrogradează în casa a 10-a, unde vom avea și o Eclipsă de Soare pe 8 aprilie. Din punct de vedere profesional, vei trece prin schimbări. Unele pot fi pe placul tău, altele nu. Astrologul îți recomandă să iei legătura cu foști colegi de serviciu sau cu foști șefi. Te-ar putea îndruma, să îți dea un sfat sau să îți ofere o recomandare. Vezi AICI previziunile complete pentru RAC.

Leu/Ascendent în Leu

Pe 8 aprilie, avem o Lună Nouă și o Eclipsă de Soare. Pentru tine, este un eveniment important. Pe lângă această Eclipsă, îl avem și pe Mercur retrograd. Marea Conjuncție Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie, se petrece în casa a 10-a. Dacă în carieră îți dorești o schimbare radicală sau mai multă prospețime, vei avea parte de aceasta, însă nu în modul în care te-ai aștepta. Este esențial doar să ai curaj și să îndrăznești. Vezi AICI previziunile complete pentru LEU.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În luna aprilie, trebuie să fii atent la toate resursele pe care le ai. Este vorba despre bani, timp, energie, dispoziție și valabilitate. Dacă vorbești cu oamenii din jur și simți că pierzi timpul, mai bine te retragi în casă sau îi anunți dinainte că nu ai chef. Dacă ai o relație cu o instituție financiară, ar putea apărea niște probleme. De exemplu, pot fi neînțelegeri. Una discuți la telefon sau la ghișeu, alta se întâmplă după aceea. Vezi AICI previziunile complete pentru FECIOARĂ.

Balanță/Ascendent în Balanță 

Luna Nouă și Eclipsa de Soare de pe data de 8 aprilie vor fi în casa a 7-a, a relațiilor, alături de Venus, guvernatoarea ta, și Mercur retrograd. Poți fi contactat de foști parteneri sau tu vei avea tendința să te întorci la aceștia, să le scrii un mesaj. Dacă te afli într-o relație, retrogradarea lui Mercur ar putea scoate la iveală lucruri pe care nu le-ai discutat cu partenerul, în special aspecte pe care le-ai ținut în tine mult timp. La cel mai mic factor declanșator sau stimul, te enervezi și răbufnești. Vezi AICI previziunile complete pentru BALANȚĂ.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Să ne reamintim faptul că marea conjuncție Jupiter-Uranus se petrece în casa a 7-a, casa relațiilor. Luna aprilie ți-ar putea aduce evenimente bizare sau neașteptate pe plan relațional. Este posibil ca un partener să se reîntoarcă. Un eveniment v-ar putea aduce pe amândoi în același loc și să vă mai dați o șansă. De asemenea, dacă ai așteptat să ieși dintr-o relație, cu ocazia acestei conjuncții poți găsi momentul potrivit. Chiar se poate să fie o separare liniștită. Vezi AICI previziunile complete pentru SCORPION.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur va fi retrograd în casa a 5-a, alături de Soare și Venus. Pe 8 aprilie, va avea loc și o Eclipsă de Soare în aceeași casă. Despre ce vorbim cu atât de multe aspecte? Cumva, în cazul tău, partea amoroasă este plină de suișuri și coborâșuri. Dacă ești singur, s-ar putea să fii mai dispus către flirt, dar ai grijă să nu te întorci la parteneri din trecut care ți-au făcut rău. Poate speri că acordarea unei noi șanse va duce la un alt final, însă tot nu îți va conveni ce se întâmplă. Vezi AICI previziunile complete pentru SĂGETĂTOR.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur retrogradează în casa a 4-a, unde este și Venus. Tot ceea ce se leagă de gospodărie, locuință și familie este important pentru tine. Lasă deoparte cariera și ocupă-te de atmosfera din familie, fă-o în așa fel încât să îți placă. În loc să faci ore suplimentare la serviciu, trebuie să aștepți cu nerăbdare întoarcerea acasă. Astrele îți recomandă să ai un buget pregătit pentru reparații sau achiziții. Vezi AICI previziunile complete pentru CAPRICORN.

Vărsător/Ascendent în Vărsător 

Casa a 3-a va fi plină. Mercur va retrograda acolo. Va fi o lună destul de agitată. Ești pe drumuri, tot timpul scrii mesaje/mail-uri și dai telefoane. Comunici non-stop. Nu mai ai limită. De exemplu, chiar dacă știi că pleci de la serviciu, nu te oprești din treburi, ci mai verifici, mai faci câte ceva. Pot apărea amânări, anulări, ajustări. Deci neînțelegeri și probleme în comunicare. În toată agitația vieții cotidiene, încearcă să găsești niște idei din care să creezi ceva. Vezi AICI previziunile complete pentru VĂRSĂTOR.

Pești/Ascendent în Pești

La tine, luna aprilie vorbește despre cheltuieli. Chiar multiple! În casa a doua, a banilor, vor fi Mercur retrograd, Venus, și o Eclipsă de Soare/Luna Nouă. Marte este în semnul tău, ceea ce vine cu multă grabă, ambiție și încredere. Totuși, te face să crezi că poți cheltui în toate părțile fără repercusiuni. Să faci rost de bani nu este așa o problemă, te pricepi. Vezi AICI previziunile complete pentru PEȘTI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel