Cum să evadăm din cotidian? Modalități eficiente, care dau roade

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Nu știi cum să rupi rutina? Iată câteva activități care te pot ajuta!

Folosește-te de timpul liber pentru a-ți încărca bateriile făcând ceea ce îți place. Suntem diferiți, deci fiecare se distrează și se relaxează în felul său. Poate că ai deja câteva hobby-uri pe care le practici frecvent, dar cu siguranță că există și alte activități pe care nu le-ai încercat și care sunt potrivite pentru tine.

Ți-am pregătit 7 sugestii de modalități prin care poți „evada” din cotidian:

Organizează o cină tematică

Dacă ești fan al emisiunilor culinare, poți alege formatul uneia dintre ele pentru a deveni chef de ocazia la tine acasă. De exemplu, vorbește cu prietenii și gătiți pe rând cine tematice. În cazul în care sunteți patru gazde, puteți face patru bilețele cu bucătărie italiană, mexicană, chinezească și românească. Trageți la sorți!

Rețete bogate în fibre: ce putem consuma la mic dejun, prânz și cină?

Amenajează o grădină

Chiar dacă stai la bloc, este foarte reconfortant să amenajezi o grădină în miniatură. Cumpără pământ și ghivece de diferite dimensiuni. Acasă poți crește plante aromatice, ardei iuți, chiar și castraveți și dovlecei. Există și meri sau lămâi care pot fi plantați în ghivece mari, rodind exact ca un pom din livadă.

Măști pentru ten cu legume? DA! Iată ce poți încerca!

Fă o baie cu spumă

Destinderea este cât se poate de importantă pentru a fi eficient în tot ce întreprinzi. Rezervă-ți o jumătate de oră măcar din trei în trei zile pentru o baie cât se poate de relaxantă, cu spumă și cu uleiuri esențiale. Este un răsfăț veritabil, ca la spa. Încearcă să te deconectezi de la toate sursele de stres, un asemenea cadru fiind potrivit pentru starea meditativă care să te pregătească pentru orice provocare viitoare.

Vezi continuarea pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel