Harta natală a Regelui Charles al III-lea, Scorpion cu Lună în Taur și Ascendent în Leu. Cum s-au „aliniat planetele”

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Facebook, Charles, King of the United Kingdom
sursă foto: Facebook, Charles, King of the United Kingdom

După moartea Reginei Elisabeta a II-a, după 70 de ani de domnie, prințul Charles a fost proclamat rege: Regele Charles al III-lea. Cu o hartă natală extrem de puternică, era predestinat să devină rege într-o perioadă de „supremație” pe cer a semnelor fixe. 

Regele Charles al III-lea a avut mult de așteptat pentru a urca pe tronul Regatului Unit al Marii Britanii și poate că așteptarea pentru el a însemnat un motiv de bucurie, mai ales că preluarea tronului însemna trecerea în neființă a mamei sale, Regina Elisabeta a II-a. Interesant este că nucleul hărților celor doi monarhi britanici are puncte comune, energia de Taur și cea de Leu, ambele semne fixe. Regele Charles s-a născut pe 14 noiembrie 1948, având Soarele în Scorpion, Luna în Taur și Ascendentul în Leu, în timp ce mama sa avea Soarele în Taur și Luna în Leu, Ascendentul fiind în Capricorn și oferindu-i longevitatea statutului. Mai multe detalii despre viața, moartea și astrograma Reginei, găsești aici

Nu e o coincidență faptul că anul acesta a avut loc conjuncția istorică Marte, Uranus și Nodul Nord în semnul Taurului, nici că avem în prezent Nodurile Lunare în Taur, respectiv Scorpion. 

De altfel, Regele are Nodurile Lunare strâns legate de semnele fixe, mai precis, exact Nodul Nord în Taur și Nodul Sud în Scorpion, având și Soarele în Scorpion, nu e de mirare că a avut atâtea crize de trecut.

Viața sa zbuciumată, problemele care s-au dorit ascunse, dar au ieșit toate la suprafață, în special cele legate de Prințesa Diana și de relația sa extraconjugală cu Camilla Parker Bowles, actuala Regină Consoartă, s-ar putea datora prezenței lui Pluto, chiar pe Ascendentul său. 

În ceea ce privește felul său de a domni, e posibil să fim martorii unei schimbări, dar și ai unor contradicții. Având în vedere că Regele are Ascendentul în Leu, va dori să atragă atenția și să strălucească în lumina camerelor, mai mult decât a dorit mama sa, cu siguranță. Deciziile sale vor fi privite cu interes de către toți, lucru pe care și-l dorește și el. Luna din Taur, în schimb, va aduce o doză destul de mare de stabilitate, însă și de continuare a unor tradiții. Nativii cu Luna în Taur au șansa de a filtra tot ce este bun și de a aduce către ei, au o formă de atașament relativ sănătoasă pentru viața lor. 

Totodată, Charles al III-lea are în casa a 5-a atât pe Jupiter, cât și pe Marte în Săgetător. Asta înseamnă că s-ar putea să aibă niște declarații destul de intense cu privire la problemele de natură internațională. Faptul că Venus este în Balanță denotă o dorință de pace în lume și reiterează abilitățile sale diplomatice. 

Rămâne de văzut ce eră va deschide venirea Regelui Charles la tronul Marii Britanii. Cum spuneam și la început, să nu uităm că trăim vremuri extrem de interesante cu Nodurile Lunare, dar și cu poziția lui Uranus în Taur și careul Saturn-Uranus, iar marea conjuncție istorică de anul acesta, de la începutul lui august, va fi unul dintre evenimentele despre care vor vorbi astrologii din viitor când se vor uita la imaginea de ansamblu, văzând felul în care s-au derulat evenimentele de-a lungul anilor. 

surse: astrostyle.com, nypost.com

Citește și: Regele Charles al III-lea îndrăgește România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel