Horoscop 18 iunie pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești. O zodie nu trebuie să alerge după năluci

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Vezi previziunile zilnice oferite de astrologul DC News, Daniela Simulescu!

Youtube video image

Astăzi nu avem un aspect astrologic special, dar configurația generală este neobișnuită, mai ales în zilele următoare. Să ne amintim că Soarele se apropie de un careu cu Neptun și vom avea o Lună Plină în Capricorn, ceea ce va aduce multă confuzie și un acces dificil la emoții.

Horoscop 18 iunie pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Graba strică treaba pentru o zodie!

Taur/Ascendent în Taur

Nu forța nimic. Mai degrabă forțează-te pe tine să te îmbunătățești. Nu te compara cu nimeni din jurul tău, ci doar cu versiunea ta de ieri.

Horoscop internațional. Șanse uriașe pentru Rac, Leu și Fecioară până anul viitor

Rac/Ascendent în Rac

Să ne amintim de faptul că Venus este în semnul tău, așa că meriți să te înfrumusețezi! Să te răsfeți, mai ales. Nu trebuie să fie ceva extravagant, dar măcar să faci ceva cât de mic pentru tine. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Dacă ne uităm la întreaga configurație a săptămânii, nu trebuie să crezi tot ce ți se spune la locul de muncă. Nu tot ce zboară se mănâncă. Nu te purta precum un copil care face apel la gândirea magică. Dacă șefii îți spun că urmează ceva important, nu te gândi cu atât de mult entuziasm la faptul că poate te promovează. Calibrează-te și ancorează-te în realitate. Nu te grăbi și până când nu se întâmplă ce crezi tu, nu paria pe nimic.

Previziuni astrale 2024. Ce îi așteaptă pe Gemeni, Raci, Balanțe și Scorpioni în lunile următoare?

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Zilele acestea, te preocupă foarte mult să știi că oamenii din jur îți fac pe plac. Cu ce te ajută asta? Doar pentru că te validează sau pentru că îți cantă în strună? Poate că aceste acțiuni sunt doar menite să îți demonstreze ceva. Nu alerga după năluci.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Profită de aspectele acestei perioade pentru a te împăca cu partenerul sau cu o persoană destul de importantă. De asemenea, nu ar strica să fii mai egoist la locul de munca și să nu mai apelezi la toate proiectele pe care le-ai fi luat înainte. 

Candace O’Neal, astrolog internațional: Zodia care în anul 2024 are nevoie de vindecare

Pești/Ascendent în Pești

Saturn se apropie de retrogradarea în semnul tău. Astrologul îți recomandă să nu forțezi nota cu absolut nimic. Dacă sunt lucruri care se întâmplă încet, care sunt frânate sau care nu se întâmplă așa cum ți-ai fi dorit, trebuie să accepți realitatea așa cum este. Dacă ai încercat de câteva ori un lucru și nu a mers, poate că este cazul să faci un pas în spate.

Solstițiul de vară se apropie! Vezi cum este celebrat în diverse părți ale lumii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel