Horoscop 19 iunie pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Ocean de iluzii pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Vezi mesajele astrelor pentru data de 19 iunie!

Youtube video image

Ce ne rezervă astrele? Soarele se apropie de un careu cu Neptun, un aspect mai puțin favorabil atât teoretic, cât și practic, deoarece ne poate determina să urmărim iluzii și să ne amăgim. În această perioadă, există riscul să ne înșelăm pe noi înșine și pe ceilalți. Trebuie să fim atenți la iluzii și la posibilitatea de a fi dezamăgiți.

Horoscop 19 iunie pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești. Indiscreția costă pentru o zodie

Berbec/Ascendent în Berbec

Soarele la tine este în Casa a treia și face careul cu Neptun. Tu chiar crezi în vorbele celorlalți și câteodată și mintea îți joacă destul de multe feste. Cuvintele celorlalți nu sunt literă de lege, trebuie să ai grijă. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Acest careu dintre Soare și Neptun te deranjează extraordinar de mult, chiar dacă în semnul tău e Jupiter. Însă acest aspect îți ia mințile și te regăsești într-un ocean al iluziilor.

Leu/Ascendent în Leu

Prietenii în care îți pui toate speranțele te cam dezamăgesc. Sau ei se vor simți dezamăgiți de tine. Stai departe de planuri și idealuri în aceste zile.

Luna iunie îi dă viața peste cap unei zodii de foc! Ce mesaje au astrele pentru aceasta?

Balanță/Ascendent în Balanță

Ai mare grijă la drumuri, la călătorii. Dar și la chestiunile administrative și la cele juridice. Să nu îți ia cineva mințile și să te trezești pe urmă că ai pierdut chestii serioase.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Partenerul una zice și alta face. Tu te dai după programul lui, dar te trezești fară pic de stabilitate. Astrolologul îți recomandă ca dacă ești singur și ai cunoscut pe cineva, să nu crezi imediat totul și să mai cercetezi, mai ales în aceste zile.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ai niște gusturi mai ciudate zilele acestea, așa că s-ar putea să fii atras de niște persoane tare nonconformiste. Pentru copiii tăi, o să îți imaginezi tot felul de lucruri dar care nu au treabă cu dorințele lor. Ai un talent de a distorsiona puțin realitatea. Cu greu rămâi cu picioarele pe pământ.

Lupte de putere pentru o zodie de apă. Luna iunie vine cu sfârșituri!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel