Horoscop 7 martie pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie NU trebuie să îi acorde importanță trecutului

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

 

Astăzi, astrele ne lasă să respirăm. Dar de mâine, lucrurile se schimbă. Ne apropiem de conjuncția Mercur-Neptun care ne aduce haos. După care urmează careul dintre Marte și Uranus care va provoca instabilitate. Iar evenimentele săptămânii se finalizează cu o Lună Nouă în Pești, care ne va învăța să facem diferența dintre ficțiune și realitate.

Iată care sunt previziunile zilnice pentru zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur se apropie de Neptun în casa a 12-a. Trebuie să ai grijă la tot ceea ce înseamnă investigații medicale și este necesar să fii atent la importanța pe care i-o oferi trecutului. Dacă ai o meserie creativă, este un moment nemaipomenit deoarece inspirația este la ea acasă.

Taur/Ascendent în Taur

Gândește-te în cine dintre oamenii din jurul tău ai încredere. Este posibil ca tu să-ți redirecționezi energia către persoanele care nu merită cu adevărat, doar pentru că ție ți se pare că sunt într-un anumit fel. Zilele acestea, ai grijă la persoanele cu care te asociezi.

Horoscop 7 martie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să stea departe de invidii

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, se apropie de Neptun în casa a 10-a. Apar destul de multe riscuri. În discuțiile cu șefii, ei zic un lucru, iar tu înțelegi altceva sau invers. Trebuie să ai o dovadă sau ceva scris în momentul în care ești pus să faci ceva.

Rac/Ascendent în Rac

Din punct de vedere astrologic, o conjuncție între Mercur și Neptun în casa a 9-a este minunată. Ți-ai putea deschide orizonturile, să-ți dorești să înveți lucruri. Mintea ta poate fi precum un burete. Cu toate acestea, poți să-ți dai seama că nu le știi pe toate, indiferent de vârsta pe care o ai și de experiența de până acum. Dacă călătorești, ar putea apărea încurcături.

Avertizări pentru Fecioară: Nu te lăsa păcălit de vorbe frumoase! Ce trebuie să știe nativii Rac și Leu?

Leu/Ascendent în Leu

Conjuncția dintre Mercur și Neptun are loc în casa a 8-a. Te gândești că viața decurge într-un fel și că ai control asupra acesteia, dar va fi cu totul diferit. Sfatul Danielei Simulescu este să stai departe de ipohondrie și de bârfe. S-ar putea să auzi niște informații care nu vor fi adevărate, chiar dacă par serioase.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, se întâlnește cu Neptun în casa a 7-a. Din fericire, este și Saturn acolo. Nu există un risc atât de mare să te lași păcălit. Totuși, zilele acestea, există riscul să fii caracterizat de puțină naivitate, mai ales în plan relațional.

Citește și Kapiel Raaj, astrolog internațional: "Iată ce înseamnă să ai Jupiter retrograd în harta natală!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel