Horoscop APRILIE 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni și Rac. Află care sunt veștile pentru acești nativi în luna APRILIE 2023.

La prima vedere, a patra lună din 2023 nu pare una complicată sau agitată. Dar este menită să ne ajute să facem legătura între martie (plină de evenimente) și mai (când vom beneficia de tranzitul lui Jupiter în Taur). În luna aprilie avem două evenimente de care trebuie să ținem cont: Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Berbec (20 aprilie) și retrogradarea lui Mercur în Taur (21 aprilie). Și știți care va fi tema principală? Banii! Cu toții vom fi preocupați de a găsi noi resurse, căi de a monetiza. Atenție că vom fi predispuși la o încredere falsă. 

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Ești vedeta lunii aprilie, mai ales că Soarele mai rămâne în semnul tău până pe 20! Cu ajutorul lui Marte, ai o mulțime de oportunități în perioada următoare. Important este să construiești. Orice. Și să nu lași luna să treacă degeaba. Fă ordine în cheltuieli! Dacă la început de lună tinzi să eziți, spre finalul ei, toate astrele sunt în favoarea ta. Ai multă încredere în tine, fiindcă poți face lucruri mărețe! Vezi aici previziunile complete pentru BERBEC în aprilie 2023.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

În aprilie, încearcă să te înfrânezi de la mai multe lucruri. Petrece mai mult timp cu tine și vezi cum te simți fără anumite obiceiuri, vicii sau persoane. Nu mai depind multe lucruri de tine luna următoare, așa că axează-te pe rezolvarea problemelor tale interioare. Pune accent pe sănătate, iartă-te și îngrijește-te mai mult. Îmbunătățește-ți alimentația, mișcarea și somnul. Aprilie este o lună ultimatum pentru tine, fiindcă din mai, Jupiter îți va tranzita semnul. Vezi aici previziunile complete pentru TAUR în aprilie 2023.

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

O să ai multe frici în aprilie și sute de scenarii în minte. Însă, se anunță o lună extraordinară pentru nativii Gemeni care sunt singuri. Au ocazia să cunoască persoane noi, să iasă la întâlniri. Ai mai multă grijă de liniștea ta. Ai ocazia să faci schimbări în înfățișare. Orice criză pe plan profesional se poate transforma într-o mare ocazie, așa că nu te îngrijora. Vezi aici previziunile complete pentru GEMENI în aprilie 2023.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Prima săptămână din aprilie va fi foarte tensionată. Pot să apară conflicte și ciocniri în relația cu familia, așa că nu prea ai timp să te plictisești. Nervii vor fi la ordinea zilei în luna care vine, mai ales că vei dori să îți impui punctul de vedere. Fii mai atent la tot ce îți dorești tu pentru tine, nu la ce vor alții. Pot apărea dezamăgiri pe parte socială, de anturaj sau prieteni. Profesional, te descurci bine în aprilie, deși pot apărea situații neplăcute și acolo. Vezi aici previziunile complete pentru RAC în aprilie 2023. 

Iată și calendarul astrologic al lunii APRILIE 2023!

3 APRILIE: MERCUR INTRĂ ÎN TAUR

Cum semnul Taurului este unul de pământ, modul nostru de a comunica va fi unul mai metodic. În ultima vreme, tranzitul lui Mercur prin Berbec ne-a făcut direcți, repeziți și destul de agresivi în gestionarea cuvintelor. Dar acum, Mercur va deveni un contabil. Va măsura, cântări, calcula și abia la urmă va comunica decizia. Gândește, socotește și apoi scrie! Deviza lu preferată. Vom fi interesați de calcule, de partea pecuniară, de a monetiza. Ne vom extrage din discuțiile care nu ne ajută cu nimic. Memoria va fi fantastică și vom deveni fini observatori ai celorlalți - nu ne lipsește nimic și nu uităm deloc! Vom avea nevoie de mult timp pentru a ajunge la o opinie și, odată ce va fi formată, cu greu renunțăm la ea.Va exista tendința de a repeta orice crezând că toți au ritmul tău de procesare a ideilor. Mercur va și retrograda în acest semn începând cu 21 aprilie. 

6 APRILIE: LUNĂ PLINĂ ÎN BALANȚĂ

Acest eveniment va avea un efect mai mare asupra celor cu marcaj de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Soarele care este în Berbec își dorește să fie el cel care ia deciziile, în timp ce Luna, fiind în Balanță, vrea să aplaneze conflictele. Această Lună Plină o să aducă, așadar, rupturi pe plan relațional/partenerial. Ideal ar fi dacă am putea să ne prindem de mâna curajului și să luăm decizia de a ne rupe dacă este cazul să ne rupem. Dacă știm că nu mai merge, să folosim în beneficiul nostru această energie distructivă amplificată și de careul cu Marte din Rac.

11 APRILIE: VENUS INTRĂ ÎN GEMENI

Libertatea și varietatea vor fi pe primul loc, iar relațiile pot fi dificile, deoarece vom avea nevoie de diversitate. Ne vom plictisi repede. Curiozitatea va fi cea care ne va ajuta în cucerirea unei persoane. Emoțiile vor fi supuse de către partea cerebrală. Vom fi stimulați și atrași de mintea celor din jur. De asemenea, este o perioadă bună pentru a jongla cu mai multe pasiuni. 

20 APRILIE: ECLIPSĂ DE SOARE/LUNĂ NOUĂ ÎN BERBEC ȘI INTRAREA SOARELUI ÎN TAUR

Iată că, în 2023, avem parte a doua Lună Nouă în semnul Berbecului (precedenta a fost pe 21 martie), acompaniată și de o Eclipsă de Soare. De data aceasta, Jupiter este foarte aproape. Deci o zi nemaipomenită pentru a debuta într-un anumit domeniu. 

Soarele iese din semnul curajos și energic al Berbecului și poposește în cel pragmatic și metodic al Taurului. Vom fi mult mai preocupați de concret, palpabil și roadele tuturor proiectelor noastre. În plus, vom dori să ne preocupăm și de ceea ce ne face plăcere, de confort, dar și de partea financiară. Și să nu uităm că Taurul nu vrea să fie zorit, ci vrea să fie lăsat să își respecte ritmul. Vom avea în gând doar Festina lente și Carpe diem!

21 APRILIE: MERCUR RETROGRAD ÎN TAUR

Acest tranzit crea să fim mai selectivi, să ne bazăm pe ce avem, să fim siguri, să ne reparăm greșelile făcute până acum. Nu vine în niciun caz să ne pedepsească, ci doar să ne ofere un răgaz pentru a putea construi solid, pentru a nu mai fi atât de superficiali, dar și o lecție importantă: suntem umani și nu putem controla totul. Toate deciziile financiare luate în ultimele săptămâni vor fi reluate. 

Vezi și: ȘASE ZODII care o pot lua de la capăt până la 16 mai. O zodie va beneficia de senzualitate, cuceriri și multă iubire!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel