Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Compromisuri pentru o zodie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile zilnice pentru fiecare zodie și ascendent!

Youtube video image

Mercur se pregătește să iasă din semnul Berbecului, unde a fost și retrograd. Și-a oprit retrogradarea pe 25 aprilie.

Acum, Mercur se pregătește să intre în ultimul său grad, cel anaretic. Acest grad este considerat mai periculos și plin de surprize.

Astăzi, am putea spune multe. Chiar și ceea ce nu ne dorim să spunem. Ne strigăm în gura mare dreptatea, dar și durerea. Și nu facem doar atât, ci ne și grăbim.

Ziua de astăzi îi poate ajuta pe cei introvertiți. Dar cei care sunt deja energici, ar putea avea un exces de zel.

Cu Mercur în Berbec, spunem tot ceea ce am ținut în noi. Cu toate acestea, putem exagera, ceea ce ne va dăuna enorm.

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur se pregătește să iasă din casa a 7-a, unde a și retrogradat. Planul relațional a trecut prin tot felul de furtuni. Recomandarea astrologului este ca astăzi să nu ai ultimul cuvânt. Lasă-l pe celălalt să îl aibă. Să nu crezi că vei avea tu de pierdut și că tu pari mai slab. Dacă ai dreptate, zilele următoare se va demonstra cu siguranță.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Zilele acestea, ciocnirile pe care le-ai avut cu colegii în ultimele săptămâni, ar putea avea o recapitulare. Te grăbești, dar nici tu nu știi unde. O faci mai ales pentru că ți se pare că pe colegii tăi nu îi duce mintea așa cum ar trebui. Astăzi, fă tot posibilul să nu forțezi pe nimeni cu nimic. Nu încerca să schimbi modul de percepție al cuiva. Îți faci un mare bine dacă lași oamenii așa cum sunt.

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu o nevoie de validare

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Discuțiile cu copiii pot fi mai aprinse, dar pot fi și necesare. Și dacă nu ai copii, astăzi este o zi în care îți ceri drepturile. Scapă de obișnuință și de rutină. De exemplu, uită-te la un alt serial, bea un alt suc sau ascultă altă muzică. Caută componenta de noutate, dar ceva să îți placă.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur se pregătește să iasă din casa a 4-a. O să îți dai seama că este nevoie de unele reparații și de unele schimbări prin casă. Ce faci în acele momente? Discuți cu ceilalți membri ai familiei. De aici, pot apărea tot felul de contradicții. Tu știi că ceva trebuie neapărat reparat, altcineva spune că a mai rezistat un an și o va mai face. Vei fi nevoit să faci anumite compromisuri.

O zodie are parte de evoluție. Două zodii se confruntă cu instabilitate

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ieșirea lui Mercur din casa a 3-a te va ajuta. Cât a fost retrograd, ai avut tot felul de idei, dar nu au avut aplicabilitate. Nu le-ai găsit partea practică și concretă. Când Mercur va intra în casa a 4-a, poți reuși să pui bazele unui proiect personal sau profesional.

Pești/Ascendent în Pești

Mercur iese din casa a 2-a. Cu siguranță în ultimele două săptămâni, ai făcut multe calcule. Nu doar pentru tine însuți, ci și cu partenerul. Astăzi ai putea avea un moment în care să crezi că dacă nu cumperi un anumit produs, sigur îl pierzi. Mâine, Mercur va intra în casa a 3-a și vei avea o gândire mult mai pragmatică pe plan financiar. Dacă îți vei dori în continuare să achiziționezi acel produs, o poți face. Dar astăzi nu cheltui bani pe lucruri nefolositoare.

Încă două săptămâni cu Jupiter în Taur! Decizii importante pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel