Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Introspecție pentru o zodie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile zilnice pentru fiecare zodie și ascendent!

 

Youtube video image

Astăzi avem o conjuncție între Soare și Uranus în Taur. Din perspectiva teoriei astrologice, este un eveniment de temut.

Orice planetă care se apropie de Uranus zguduie mai multe planuri. Arhetipul Taurului vorbește despre stabilitate și resurse. Totodată, reprezintă și rezistența la schimbare. Iar noi nu ne dorim să facem schimbări.

Prin urmare, astăzi apar momente când simțim că nu mai avem control și că avem ceva de pierdut. Dar abia atunci ne dăm seama că schimbarea era necesară și că o putem face.

Dacă apare schimbarea și instabilitatea în viața ta, rolul acestora este să te ajute în extinderea orizonturilor.

Balanța/Ascendent în Balanță

Poate să fie un moment în care atingi o limită de jos. Poate ajungi într-un punct în care îți dai seama că mai mult decât te-ai fi așteptat din viață, depinde doar de tine. Cu o conjuncție Soare-Uranus în casa a 8-a, este o conștientizare neplăcută. Retrăiești o moarte metaforică. Este o perioadă nemaipomenită pentru introspecție. Totodată, permite-le celorlalți să vorbească mai mult, iar tu rămâi în tăcere.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Întâlnirea Soarelui cu Uranus în casa a 7-a nu poate decât să provoace multă instabilitate pe plan personal. Cum Soarele îți este și guvernator de casa a 10-a, pot apărea mici zguduieli și în relațiile parteneriale de la locul de muncă.

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu surprize în carieră

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Te apuci de un proiect la serviciu, apare altul. În acest fel, nu te mai poți ocupa de nimic. Devii epuizat deoarece mediul profesional este puțin haotic. Unele dintre proiectele care apar, nu îți vor plăcea.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Dacă ai copii, ai putea avea tot felul de surprize din partea lor. Pe de altă parte, această conjuncție te poate ajuta să găsești partea ludică, de creativitate. Astăzi poți fi mai vocal ca niciodată.

Horoscop MAI 2024. Zodia care face schimbări benefice în familie și locuință

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Se strică ceva prin casă, auzi o veste legată de familie sau simți o neliniște permanentă și nu înțelegi de ce. Ești pe jar permanent.

Pești/Ascendent în Pești

Spune astăzi și ceea ce nu vrei să spui. Spune și ceea ce nu vor alții să spună. Fii mai activist! Luptă pentru dreptate. Dar va trebui să îți dai seama pentru dreptatea cui. Tu ai impresia că e o dreptate absolută, dar nu există. Fii atent la trafic, la întârzieri și la tot ceea ce înseamnă electronice.

Zodia cea mai norocoasă a săptămânii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel