Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu surprize în carieră

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile zilnice pentru fiecare zodie și ascendent!

 

Youtube video image

Astăzi avem o conjuncție între Soare și Uranus în Taur. Teoretic, este un eveniment de temut. Orice planetă care se apropie de Uranus provoacă tot felul de zguduieli pe mai multe planuri.

Când vorbim despre arhetipul Taurului, ne referim la tot ceea ce înseamnă stabilitate și resurse. Dar acest arhetip este și foarte rezistent la schimbare, iar noi tocmai de aceasta ne ferim.

Așadar, pot apărea mici momente în care să simțim că avem ceva de pierdut și că nu mai avem control. Dar abia atunci ne vom da seama că trebuie să schimbăm ceva și că putem să o facem. Până atunci, era o frică.

Dacă astăzi apare schimbarea și instabilitatea în viața ta, acestea sunt menite să te ajute să îți extinzi orizonturile.

Berbec/Ascendent în Berbec

Conjuncția Soare-Uranus are loc în casa a 2-a. Ești predispus la tot felul de cheltuieli inutile. Peste câteva zile, Mercur se va duce în casa a 2-a. Te ajută să îți revii. Dar până atunci, ține cât poți de banii tăi. Recomandarea Danielei Simulescu este să nu dai banii pe chestii aiurea.

Taur/Ascendent în Taur

Este o zi foarte bună pentru schimbarea înfățișării și a garderobei. De exemplu, dacă ai un tricou cumpărat pe care nu ai apucat să îl porți, acum este momentul. Este timpul să schimbi cum te raportezi la înfățișarea ta.

Horoscop RUNE 13-19 mai 2024. Zodia care primește intuiție puternică

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nu îți priește conjuncția Soare-Uranus. Vei avea impresia că tot timpul este ceva ce te ține în spate. Când crezi că ai găsit formula perfectă ca toate lucrurile să meargă bine, ceva se dezechilibrează. Cu această conjuncție în casa a 12-a, astrologul îți recomandă foarte multă relaxare și să nu neglija somnul.

Rac/Ascendent în Rac

Întâlnirea Soarelui cu Uranus în casa a 11-a te-ar putea conecta și cu alți oameni. De asemenea, te poate face să interacționezi într-un mod diferit cu cei cu care vorbești de mult timp.

Încă două săptămâni cu Jupiter în Taur! Decizii importante pentru toate zodiile

Leu/Ascendent în Leu

Soarele este guvernatorul tău. Orice întâlnire a acestuia cu o planetă îți poate aduce diverse evenimente. Cu ce poate veni întâlnirea Soarelui cu Uranus în casa carierei? Cu multe surprize. Deși unele nu vor fi pe placul tău, încearcă să te ocupi de tot ceea ce apare. Ar putea ieși ceva foarte frumos de acolo.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Ai grijă la tot ceea ce înseamnă zone de călătorii și zone administrative. Dacă ai de făcut un dosar, de obținut niște documente, ar fi bine să le mai poți amâna. Totodată, fii mai atent la tot ceea ce înseamnă mașină, vehicule și asigurare.

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel