Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie are parte de multă confuzie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

 

Astăzi, Mercur, tocmai intrat în Berbec, face un sextil cu Pluto din Vărsător. După ce a trecut prin conjuncția cu Neptun și a fost dizolvat de aceasta, acum planeta transformării (Pluto) îl sprijină pe Mercur să-și recupereze profunzimea și puterea. Comunicăm acum într-un mod mai asertiv și cu mai multă încredere. Trebuie să reținem că atunci când Mercur tranzitează în Berbec, el acționează rapid, decide și pleacă. Nu stă să se mai gândească sau să analizeze în exces. Este hotărât! Decidem acum și aici!

Pe 12 martie, ne pregătim de intrarea lui Venus în Pești. Acest tranzit ne încurajează să ne adaptăm și să ne contopim cu ceilalți, dar și cu universul. La nivel mondial, vorbim despre compasiune, însă și despre riscuri și negocieri, în timp ce la nivel personal putem experimenta o perioadă de liniște și dăruire. Simțim romantismul la cote remarcabile și ne uităm la filme de dragoste.

Iată previziunile zilnice pentru zodii!

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus face o schimbare care te va duce către zona profesională. Deși nu este sănătos, ai putea deveni obsedat de muncă zilele acestea. Cu Mercur în casa a 7-a, astrologul îți recomandă să nu fugi de discuțiile cu partenerul.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur în casa a 6-a te obligă să fii mai comunicativ cu colegii și să nu îi judeci până nu le știi povestea din spate. Poate ți se pare că nu se grăbesc, dar dacă îi vei întreba, o să afli motivele pentru care nu au timp.

Horoscop săptămâna 11-17 martie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Intrarea lui Mercur în casa a 5-a te obligă să vorbești și despre tine. Înainte de a le spune celorlalți că nu te iubesc, nu te ascultă sau nu te văd, recomandat este să ai o discuție cu propria persoană și să-ți dai seama de ce stai în ipostazele respective. Nu este tot timpul vorba despre ceilalți.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Astrele te pregătesc de accesarea unui grad crescut de empatie, toleranță, modestie și sensibilitate. Ești mai dispus să îi asculți pe cei din jur. Daniela Simulescu îți recomandă să citești ceva în această săptămână, de preferat să fie o carte.

Mercur în Berbec de pe 10 martie: Ce se întâmplă atunci când furia își găsește vocea?

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Trebuie să te uiți la situația ta financiară și să-ți accepți obiceiurile care nu-ți sunt prielnice. Gândește-te cum ai putea face îmbunătățiri, chiar dacă pornești încetul cu încetul. La un moment dat vei fi mândru. Zilele acestea, ai grijă la tendința de a vorbi mai repede decât este cazul.

Pești/Ascendent în Pești

Toată săptămâna se învârte în jurul conjuncției dintre Soare și Neptun în semnul tău. Totul este confuz. Teoretic, ție îți plac haosul și confuzia, dar practic, vei căuta logica în absolut orice. Trebuie să ai grijă la obsesia care se poate produce din cauza căutării pentru că vei obosi. Săptămâna aceasta, dacă nu găsești miezul lucrurilor, mai bine abandonezi, după cum te sfătuiește Daniela Simulescu. Când Venus va intra în semnul tău, îți va aduce puțină încredere în forțele proprii.

Citește și Beneficii URIAȘE și mult sprijin din partea astrelor pentru PATRU zodii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel