Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie se află între vis și realitate

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Iată care sunt previziunile pentru ultimii șase nativi din zodiac.

O să avem o săptămână importantă și destul de multe evenimente din punct de vedere astrologic.

În primul rând, peste două zile, Soarele va intra în primul semn al zodiacului, cel al Berbecului. Urmează, așadar, Echinocțiul de primăvară, când noaptea și ziua încep să fie egale. Terminăm cu hibernarea specifică sezonului Peștilor și începem un altul, plin de inițiativă, prospețime și curaj.

Mituri și tradiții asociate cu Echinocțiul de primăvară. Ce trebuie să știm?

Astrologul Daniela Simulescu ne transmite cele mai importante previziuni ale zilei pentru aceste zodii!

Balanță/Ascendent în Balanță

La serviciu, s-ar putea ca lucrurile să nu fie neapărat pe placul tău. Pe de altă parte, ești destul de epuizat. Recomandarea astrologului este să nu iei asupra ta mai multe proiecte decât poți duce. Fă tot posibilul să mai rezolvi din problemele cu partenerul. Curând, Soarele va intra în Casa a șaptea, iar Mercur va face în aceeași casă, o conjuncție cu Chiron. Unele cuvinte s-ar putea să doară mai mult decât este cazul.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

În această săptămână, va urma și o schimbare a lui Marte, guvernatorul tău, care vă trece într-o casă ce ție îți priește mult mai mult. Ține cont, însă, de ceva. Evită conflictele în familie, nu le mai aduce aminte de unele momente din trecut care ție nu ți-au convenit. Pentru că ei au trecut peste. Mai mult, ai face bine să nu te întinzi la discuții cu colegii, mai ales la cele care au legătură cu viața personală.

Cum va schimba Pluto în Vărsător lumea, conform unui astrolog internațional: Vom vedea o creștere a revoluțiilor naționale în întreaga lume

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Trebuie să ai în vedere următorul lucru. Nu doar azi, ci toată săptămâna. Fii atent la relația pe care o ai cu familia, cu copiii. Dacă nu ai copii, trebuie să îți dai seama dacă te pui pe primul loc sau doar încerci să le faci pe plac celorlalți. Deși crezi că te pui pe primul loc, s-ar putea să îți dai seama că nu este chiar așa.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ție îți priesc aceste zile, chiar și cu această Conjuncție Soare-Neptun care a avut zilele trecute, dar și cea dintre Venus și Saturn, care urmează. Așadar, vei fi mai tolerant, mai empatic. La ce trebuie să fii mai atent? La discuțiile pe care le ai cu familia, cu unele rude. Mercur încă nu este retrograd, dar o va face în curând. S-ar putea ca unele promisiuni pe care le faci sau care ți se fac să nu mai fie onorate.

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care ar putea avea replici acide

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Începutul săptămânii vine cu îngrijorări pe plan financiar pentru tine. Deși sunt firești pentru oricine, încearcă să nu te gândești excesiv la ele. Soarele va ieși din Casa a doua și se va duce către Mercur, în Casa a treia. Îți vei da seama că ai mai multe soluții. Evită să te vaiți foarte mult.

Pești/Ascendent în Pești

Soarele va ieși din semnul tău. Se va rupe de Neptun, așa că îți mai revii puțin. Venus se apropie și ea de o conjuncție cu Saturn, în semnul tău. Ești între vis și realitate, iar această stare îți face bine. Astrologul îți recomandă să fii foarte atent la energia pe care o acorzi celorlalți. De altfel, trebuie să ai grijă și la programul pe care ți-l faci. Încearcă să fii și mai chibzuit.

Îți recomandăm să vezi și: Ce înțelegem prin termenul "aritmie"?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel