Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie se reconectează cu membrii familiei!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

 

Astăzi, Venus intră în Pești. Acest tranzit ne îndeamnă să ne adaptăm și să căutăm să ne îmbinăm cu ceilalți și cu Universul. La nivel global, accentul cade pe compasiune, dar și pe riscuri și pe negocieri, în timp ce la nivel personal, avem ocazia de a experimenta o atmosferă de liniște și devotament. Romantismul este la cote înalte, iar preferința pentru filmele de dragoste este evidentă. Capacitatea noastră de a transpune emoțiile în mod artistic este amplificată, deoarece Venus în Pești este atrasă de aspectele vizuale și emoționale. Pe durata acestui tranzit, Venus se va întâlni cu Saturn și cu Neptun. Vom trece repede de la confuzie la blocaje în zona amoroasă, dar și financiară. 

Iată previziunile zilnice pentru nativi!

Balanță/Ascendent în Balanță

Prietenii și colegii te ajută, doar că nu trebuie să faci o confuzie între aceștia. Nu merge la colegi să te plângi de viața personală. Stai departe de indiscreții și de obsesii.

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie primește un plus de romantism!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Tranzitul lui Venus te sprijină deoarece te face romantic. Faci și primești declarații. De asemenea, Venus te mai provoacă să-ți aduci aminte ce îți face sufletul să zburde. Când găsești acel lucru și îl refaci, te liniștești. Este nevoie să îți faci o bucurie.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Acest tranzit al lui Venus te ajută să îți înfrumusețezi casa. Totodată, te sprijină să te reconectezi altfel la membrii familiei, să îi vezi cu alți ochi. Poate cu mai multă compasiune. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Venus în casa a 3-a este nemaipomenit pentru a vorbi, a citi și pentru împărtășirea, dar și primirea informațiilor. Fiind și Mercur în casa a 4-a, astrologul îți recomandă să nu rămâi tăcut.

Balanțele trebuie să comunice cu partenerul. Scorpionii se maturizează emoțional, iar Săgetătorii au nevoie de acceptare!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Venus se plimbă prin casa a 2-a, unde este și Soarele pentru o perioadă. Venus se va întâlni cu Saturn și Neptun. Dacă ai impresia că vei rămâne fără bani sau nu ai de unde să faci rost, chiar atunci va apărea ceva. Nu refuza ajutorul. Lasă orgoliul la o parte și acceptă orice formă de sprijin, mai ales pe plan financiar.

Pești/Ascendent în Pești

Venus în semnul tău îți aduce o formă suplimentară de încredere. Totuși, Venus vine și cu niște riscuri: poți fi autoindulgent, poți mânca sau cheltui mai mult decât este cazul, ești orgolios și vanitos. Încearcă să nu depășești limitele pentru că tot tu vei avea de suferit. 

Citește și Recomandări pentru o zodie: Învață arta compromisului, dar nu depune eforturi excesive. Ce mesaje transmit astrele pentru alte DOUĂ zodii?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel