Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie se zbate prea mult și nu obține nimic!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

 

Ce aspect astrologic avem astăzi? Juno retrograd din Fecioară face o opoziție cu Saturn din Pești. O să avem de-a face cu o serie de negocieri care se vor bloca. Iar nerăbdarea poate produce multiple frustrări. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Vanitatea este sănătoasă, însă în doze controlabile. Atunci când depășești o limită, ajungi să îți faci rău ție. Nu este vorba despre ceilalți, ci despre tine. Astrologul îți recomandă să nu arunci furia pe care o ai în momente de neputință ale copiilor, ci să o controlezi.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

”Neamurile sunt neamuri”, după cum spune Daniela Simulescu. Nu ai ce să le faci. Dacă apar momente când îți vine să le spui vrute și nevrute, respiră adânc, mergi acasă și fă câteva activități pe placul tău și îți va trece supărarea. Nu le reproșa ceea ce nu le-ai spus o viață întreagă pentru că nu ajută cu nimic.

Află previziunile zilnice pentru primele șase zodii: Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care NU trebuie să stea pe loc!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ești agitat, simți că te zbați prea mult și că nu obții nimic și că nu ești recunoscut. Agitația este bună doar atunci când te ocupi de proiecte. Când o faci doar pentru a nu simți niște nemulțumiri sau pentru a nu trăi unele emoții, îți face mai mult rău. Gândește-te dacă te-ai implicat în atâtea proiecte pentru că ai nevoie de ele sau pentru a demonstra ceva și cui vrei să arăți.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Este o perioadă bună pentru cei care lucrează în zona de vânzări, de negocieri sau investiții. Chiar și pentru descoperirea talentelor este un moment ideal sau pentru a redescoperi unele pe care le-ai îngropat. Ai nevoie de mișcare și de sport.

Balanțele trebuie să comunice cu partenerul. Scorpionii se maturizează emoțional, iar Săgetătorii au nevoie de acceptare!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Marte este în semnul tău, Venus în casa a 2-a, iar Mercur în casa a 3-a. Ce înseamnă asta? Nu trebuie să ai timp pentru gândit! Cu cât te gândești mai mult, cu atât o iei razna. Astrologul îți recomandă să te citești, să te miști și să te implici în proiecte. Zilele acestea, nu ai voie să te plictisești deloc.

Pești/Ascendent în Pești

Cel mai bine ar fi să rămâi în continuare pe modul "tac și fac". Nu este momentul să te cerți cu nimeni. Cu Venus în semnul tău, mai bine te îmbraci frumos, faci o schimbare de look sau îți folosești economiile pentru a investi în propria persoană.

Citește și Capricornii devin toleranți și empatici. Vărsătorii fac pace cu strategia financiară, iar Peștii prind încredere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel