Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu frici și emoții

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile zilnice pentru fiecare zodie și ascendent!

 

Youtube video image

Astăzi, Mercur intră în semnul Taurului. Arhetipul Taurului este cel al pragmatismului, calculului, stabilității și încăpățânării.

După ce Mercur în Berbec ne-a agitat, acum devenim mai liniștiți. Mergem la negocieri, suntem mai metodici, nu spunem lucruri doar de dragul de a le spune, calculăm foarte bine ce urmează să spunem, iar tonalitatea va fi diferită.

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur intră în casa a 8-a, unde se află și Venus, guvernatoarea ta. În perioada următoare, trebuie să îți cunoști mai bine sistemul de valori, resursele și capacitatea de compromis și negociere. Fii mai atent la facturile neplătite sau la taxe și impozite.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur se alătură stellium-ului din casa a 7-a, cea a relațiilor. Comunicarea va fi punctul forte în relația ta. Nu ai nevoie de contraziceri și certuri, ci de o comunicare de tovarăși. Fiți precum doi prieteni care urmăresc un obiectiv comun. Dacă nu ești într-o relație, acest tranzit al lui Mercur te-ar putea conecta cu o persoană de care să îți placă.

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Săgetător Ascendent în Săgetător

Mercur se alătură celorlalte planete din casa a 6-a. Partenerul tău devine mult mai tăcut. La serviciu vei fi nevoit să vorbești mai mult decât de obicei. Trecerea lui Mercur în casa a 6-a este foarte bună pentru a învăța lucruri pe plan administrativ sau birocratic.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur intră în casa a 5-a. Poți fi pus pe șotii, să glumești și să fii mai amuzant, dar și ironic. Creezi în jurul tău o atmosferă destul de plăcută. Ai nevoie de spiritul ludic și de îndrăzneală.

Vești neașteptat de bune pentru Taur, Fecioară și Pești. Provocări pentru Gemeni și Săgetător

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cu Mercur în casa a 4-a, vei discuta mai mult despre propriile emoții. Vei vorbi foarte mult despre ceea ce te înfurie și despre fricile tale. Te vei arăta într-un mod mult mai deschis celor apropiați. Începe o perioadă nemaipomenită pentru a schimba ceva în locuință.

Pești/Ascendent în Pești

Dacă ai nevoie să iei o decizie, această schimbare a lui Mercur te ajută. În plus, este momentul să călătorești, să studiezi și să interacționezi cu comunitatea. Comunicarea îți va fi foarte folositoare în perioada următoare.

Beneficiile lui Mercur în Taur pentru o zodie de apă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel