Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile zilnice pentru fiecare zodie și ascendent!

 

Youtube video image

Astăzi, Mercur iese din semnul contaminat al retrogradării și intră în cel al Taurului. Arhetipul Taurului este cel al pragmatismului, al calculului, al stabilității și al încăpățânării.

După ce am fost mai agitați cu Mercur în Berbec, acum devenim mai așezați. Mergem la negocieri, suntem mai metodici, nu spunem lucruri doar de dragul de a o face, calculăm foarte bine ce urmează să spunem și tonalitatea va fi diferită.

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur intră în casa a doua, cea a banilor. Vei fi mult mai atent la modul în care îți gestionezi finanțele. Este o perioadă nemaipomenită în care să îți monetizezi talentele și să vorbești cu oameni de la care ai ce învăța, mai ales atunci când este vorba despre educația financiară.

Taur/Ascendent în Taur

Mercur pășește în semnul tău, unde se află și Soarele, Jupiter, Uranus și Venus. Din punct de vedere astrologic, este un stellium foarte puternic și avantajat. Intrarea lui Mercur te poate face mult mai încrezător în forțele proprii. Vei fi mai comunicativ și îți vei da seama care îți sunt talentele.

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodiile cele mai avantajate

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, intră în casa a 12-a. Nu prea îți priește această schimbare. Vei fi mai introvertit ca niciodată. În perioada următoare, ai nevoie să taci și să asculți. Te vor ajuta enorm aceste două procese.

Rac/Ascendent în Rac

Ai nevoie ca mesajul tău să ajungă și la alți oameni, fie pe un canal offline, fie online. Trebuie să socializezi, să comunici și să conectezi grupuri între ele.

Mercur intră în Taur. Ce aduce pentru fiecare zodie/ascendent până pe 3 iunie

Leu/Ascendent în Leu

Mercur se alătură celorlalte planete în casa a 10-a. Cât timp Jupiter este acolo, acum alături de Mercur, va trebui să fii mai lăudăros, tupeist, îndrăzneț și curajos. Chiar dacă nu ai soluția magică, oamenii trebuie să te vadă. Fii cât mai vizibil. Gesticulează, vorbește, glumește și îndrăznește. Curiozitatea va fi aliatul tău cel mai de preț.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, intră în casa a 9-a. Ție îți priește această schimbare. Vei simți nevoia să înveți lucruri noi și să duci la un alt nivel ceea ce știi deja. Nu te mai mulțumești cu puțin, vrei mult mai mult.

TREI zodii primesc o perspectivă nouă de viață. O zodie are parte de mult stres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel