Horoscop de weekend pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești. Apar tensiuni pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce ne aduc astrele în acest weekend? 

Acest weekend se anunță intens, având în vedere că avem o Lună Plină în Capricorn care formează un aspect tensionat cu Neptun. Această configurație poate aduce confuzie și diverse stări emoționale, fluctuând între vulnerabilitate excesivă și detașare extremă. Totuși, azi beneficiem de un aspect favorabil, un sextil între Mercur și Marte, ceea ce ne va ajuta să comunicăm cu încredere și claritate. Putem fi și foarte persuasivi în exprimarea noastră.

Horoscop de weekend pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Stres și epuizare pentru o zodie

Taur/Ascendent în Taur

Ție îți priește acest sextil dintre Mercur și Marte, pentru că pe întreaga durată a weekendului vei beneficia de el. Forță ai, curaj la fel, iar mintea îți merge de minune. Îți dai seama rapid ce vor ceilalți de la tine. Luna Plină se va petrece mâine în Casa a noua, așa că trebuie să ai puțină grijă în momentul în care vrei să călătorești.

Horoscop 2024 Taur

Rac/Ascendent în Rac

Luna Plină se petrece în Casa a șaptea, așa că relația cu partenerul s-ar putea să fie tensionată. Poți trece prin momente stânjenitoare, așa că nu sta mult în preajma celor lângă care nu te simți confortabil.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Ție îți priește această Lună Plină. Oarecum, te obligă să îți dai seama ce meriți tu și ce merită cei din jur. Va trebui să găsești un numitor comun între ce îți dorești pentru tine și ce îți dorești să faci pentru ceilalți. Nu uita să te pui pe primul loc.

Pluto retrograd pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară: "Pe zona de sănătate, Pluto distruge!"

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Plină te sprijină, dar mai degrabă vorbim despre acest sextil între Mercur și Marte. Marte e în Casa a șaptea și înseamnă că reușești să discuți și să te deschizi altfel față de partener. Și cum Luna Plină este și în Casa a treia, anticipezi exact ce își dorește celălalt. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Plină este în semnul tău, așa că apar tot felul de stări, de momente în care nu știi ce să faci. Vi se pare că cei din jur se mișcă lent și nu își asumă nimic. Ai face bine să ai răbdare și să le mai acorzi șanse și celorlalți. 

Pești/Ascendent în Pești 

Luna Plină te sprijină, pentru că s-ar putea să devii mai selectiv în ceea ce înseamnă cercul social. Cu unii prieteni nu vei mai dori să petreci timp, iar cu unii te vei înțelege mai bine, pentru că vei decide că sunt oameni de calitate. De asemenea, mai ai o săptămână cu Saturn în mers direct. Ai face bine să nu grăbești nimic încă din acest weekend.

Ce aduce Sezonul Racului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 22 iulie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel