Horoscop de weekend pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești. Zodia cu multă presiune

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Vezi previziunile de weekend oferite de Astrologul DC News, Daniela Simulescu!

Avem un weekend important în față. Duminică vom merge la vot, iar astrele vor avea și ele un cuvânt de spus și vor fi destul de pretențioase. Ieri am avut Luna Nouă în Gemeni, un eveniment vesel, dar acum Venus formează un careu cu Saturn, iar Mercur se apropie de un careu cu același Lord al Karmei. Duminică, Marte va intra în semnul Taurului. Acest context astrologic poate aduce evenimente scandaloase, mai ales în plan social sau politic.

Numerologie. Previziuni anuale în funcție de ziua în care te-ai născut

Taur/Ascendent în Taur

Urmează să se întâmple ceva important, fiindcă Marte va intra în semnul tău. Te vei simți presat, dar nu știi de ce. O să ai senzația că toată lumea are ceva cu tine, că te bârfesc oamenii sau că fac tot felul de planuri împotriva ta. Dar este totul doar în capul tău. Pentru că și Venus, guvernatoarea ta, face un careu cu Saturn, ai multe dubii, neîncredere, dar o să îți revii la final de săptămână.

Rac/Ascendent în Rac

Marte va intra în Casa a unsprezecea, iar asta îți convine de minune, pentru că te va face dornic să lupți mai mult pentru planurile tale. Și nu o să fii la fel de atent la ce spun ceilalți. Mai degrabă o să te cerți cu ei dacă îndrăznesc să te critice. 

Etalare TAROT pentru Taur, Rac și Săgetător. Care sunt lecțiile lunii iunie?

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Sunt și momente mai neplăcute pe plan profesional azi și mâine, dar Marte intră în Casa a noua duminică și s-ar putea să îți aducă un dor de ducă fantastic. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Venus face careul cu Saturn, așa că pot apărea niște cheltuieli mai neplăcute, dar Marte, guvernatorul tău, va intra în Casa a șaptea duminică. Această schimbare este importantă. Trebuie să ai grijă și să nu creezi mai multe disensiuni în cuplu decât este necesar, nu are rost. 

Horoscop de weekend pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Furie pentru o zodie

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Munca e muncă, dar nu uita că în weekendul ăsta, mai trebuie să te și distrezi! Marte intră duminică în Casa a cincea și vine cu pasiune, cu romantism, așa că profită de aceste lucruri.

Mercur în Gemeni, până pe 17 iunie. Astrologul Daniela Simulescu: "Trebuie să ne punem mintea la muncă!”

Pești/Ascendent în Pești

Marte va intra într-o zonă care ție îți priește, mai exact, în Casa a treia. Merge în Casa comunicării, dar și a drumurilor. Astrologul îți recomandă să pui la muncă dorul de ducă, să nu stai doar acasă și să lupți pentru ceea ce crezi tu.

Pluto retrograd pentru Pești/Ascendent în Pești: „Vin pierderi și finaluri, care te vor transforma PROFUND!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel