Horoscop FEBRUARIE 2024 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion - VIDEO

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Aduce luna februarie momente de bucurie sau provocări pentru nativii Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete pentru a doua lună a anului. Iată ce te așteaptă!

Vom asista la un festival al Vărsătorului în februarie! Cu Luna Nouă, Mercur, Venus, Marte și Pluto, toate în acest semn, vom privi către viitor, ne vom preocupa în mod constant de progres și vom încerca să fim cât mai raționali, chiar și acolo unde este vorba de spectrul emoțional. Socializarea, tehnologia și umanitatea vor fi temele principale.

Iată previziunile pentru luna februarie!

Leu/Ascendent în Leu

În primele două săptămâni ale lui februarie, vei simți stres la locul de muncă și critici din partea celor din jur, percepându-i ca fiind limitați. Aspectul sănătății îți aduce supărare. Chiar și cu animalele de companie s-ar putea să ai probleme. Totuși, schimbările vin în a doua jumătate a lunii, odată cu intrarea lui Marte în casa a 7-a și Luna Nouă pe 9 februarie. Pentru cine nu are o relație, este momentul să reflecteze asupra standardelor în dragoste și să fie deschiși la compromisuri. 

Vezi AICI previziunile complete pentru LEU.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În prima parte a lunii, te bucuri de romantism, senzualitate și poftă de viață, întăririle relațiilor cu copiii aducându-ți momente de neuitat. Însă, a doua parte a lunii se centrează pe activități legate de muncă, atât acasă, cât și la serviciu, implicând o perioadă aglomerată și plină de călătorii. În ciuda dorințelor prietenilor de a te vedea, timpul tău limitat generează posibile supărări și dezamăgiri. Este esențial să acorzi atenție sănătății tale, având în vedere prezența lui Pluto în casa a 6-a, indicând necesitatea consultării unui medic.

Vezi AICI previziunile complete pentru FECIOARĂ.

Balanță/Ascendent în Balanță

În primele două săptămâni ale lunii februarie, cât Marte se află în casa a 4-a, resimți o tensiune constantă, fiind mereu gata să izbucnești. În schimb, în ultima parte a lunii, Venus, Marte, Pluto și o Lună Nouă  sunt în casa a 5-a. Dacă îți dorești să ai copii, aceasta este luna potrivită pentru a începe discuțiile cu partenerul, a efectua investigații sau a contura un plan în această direcție. Pentru cei care deja au copii, este momentul să reflecteze asupra modului în care își dedică timpul acestora și să creeze amintiri plăcute.

Vezi AICI previziunile complete pentru BALANȚĂ.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna februarie este momentul propice pentru a face planuri legate de achiziționarea unei case sau de realizarea de amenajări. Oportunitatea de a rezolva conflictele familiale și de a realiza împăcarea cu cei dragi este, de asemenea, la îndemână. Cu un număr semnificativ de planete în casa a 4-a, sprijinul este prezent pentru cei care contemplă o plecare din țară. Importanța rădăcinilor este evidențiată, iar absența lor poate afecta starea ta de bine.

Vezi AICI previziunile complete pentru SCORPION.

 

Iată calendarul astrologic al lunii!

5 FEBRUARIE: MERCUR INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Planeta comunicării intră în Vărsător, unde se simte confortabil. Mercur scapă în sfârșit de semnul contaminat de retrogradare, adică acela al Capricornului! Iar acest tranzit nu va fi unul întâmplător pentru că va fi precum un mesager al intrării lui Pluto în același semn. Mercur în Vărsător vrea să ne gândim și să discutăm despre viitorul apropiat, într-un mod pragmatic și optimist în același timp. Vrea să fim mai deschiși, mai vizionari, mai toleranți și maturi atunci când va veni vorba de acceptarea lumii în care trăim. Și de asemenea, să ne dăm seama de importanța tehnologiei în viețile noastre. 

10 FEBRUARIE: LUNĂ NOUĂ ÎN VĂRSĂTOR

Luna Nouă în Vărsător ne vorbește despre originalitate. Vărsătorul reprezintă ceea ce este mai sus de cer, iar energia sa aduce în discuție revoluția, remixarea, inovația și prospețimea. Arhetipul Vărsătorului se ține departe de turmă. În plus, Luna va fi în careu cu Uranus, și în conjuncție de semn cu Pluto și Mercur. Deci un moment nemaipomenit pentru a te gândi cum să treci la următorul pas.

13 FEBRUARIE: MARTE INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Dacă este să ne gândim la Marte în Vărsător ca la un soldat, am avea de-a face mai degrabă cu un astronaut. O persoană care nu vrea să se implice în războaiele clasice, ci în proiecte mărețe, revoluționare, în vizite în spațiu. Acest tranzit vorbeşte planurile pentru viitorul apropiat. Marte în Vărsător se detaşează puţin şi vede lucrurile într-un mod mai isteţ, mai intelectual şi vrea o oarecare desprindere. Marte în Vărsător vrea ca arma noastră principală să fie mintea. 

Conjuncția istorică Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie: Rezistența la schimbare asigură eșecul.

16 FEBRUARIE: VENUS INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Vom fi mult mai cerebrali în ceea ce privește zona iubirii , vom dori mult spațiu și libertate în relații, dar putem să și schimbăm ceva în înfățișarea noastră. Vom pune mai mult preț pe minte și nu pe inimă, vom folosi întotdeauna rațiunea și logica într-o legătură amoroasă. Vom fi atrași de persoane excentrice și vom pune pe primul loc prietenia. 

19 FEBRUARIE: SOARELE INTRĂ ÎN PEȘTI

Timp de o lună îi vom sărbători pe acești nativi. Trecem de la energia rebelă a Vărsătorului la aceea de dizolvare a ultimului semn al zodiacului. Vom deveni sensibili, fricoși, vom căpăta o imaginație nemaipomenită și vom fi mult mai influențabili. Indiferent de domeniu. 

23 FEBRUARIE: MERCUR INTRĂ ÎN PEȘTI

Mercur, planeta comunicării, va tranzita cel mai confuz semn al zodiacului. Ne așteaptă ape tulburi și haos, cel puțin în gândire. E nevoie să fim foarte atenți la dezinformare. Lui Mercur în Peşti îi place mult să păcălească, să producă confuzie, să te bage într-o situaţie tulbure, în zona de escapism, de evadare şi pentru că e contradictoriu, încearcă să caute o logică, dar e foarte greu. Mercur va face o conjuncție cu Saturn și una cu Neptun. 

24 FEBRUARIE: LUNĂ PLINĂ FECIOARĂ

Cu Luna Plină în Fecioară şi cu Soarele în Peşti(în conjuncție cu Saturn), vorbim despre suferință, vindecare, dezinformare, mediu de lucru, sacrificiu și compasiune. Va fi o zi bună pentru a încheia socotelile cu un loc de muncă sau cu un domeniu în care activezi. Sau pentru a te îngriji de sănătate. Dar da, nu va fi deloc ușor.

Vezi și Marte în Capricorn până pe 13 februarie. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel