Horoscop iulie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac. „Revelații serioase, reorganizări, renegocieri”. VIDEO

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru primele semne ale zodiacului: Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Se anunță o vară în care discuțiile despre zona financiară vor fi la tot pasul, iar Luna Plină din Capricorn de la mijlocul lunii iulie va veni cu ceva neplăceri. Detalii mai jos.

Luna iulie ne invită să ne și distrăm, dar să ne și preocupăm de partea financiară. Intrarea lui Marte în semnul Taurului ne va aduce multe frustrări, blocaje și îngrijorări în zona banilor. Mai ales din cauza faptului că majoritatea va fi în vacanță și nu va fi atentă la cheltuieli. Cu Mercur și Venus în Rac, nu trebuie să uităm deloc de siguranță. De confort. De liniștea familiei. Este adevărat că după doi ani de pandemie vrem să recuperăm distracția pierdută, dar nu este cazul. Marte se apropie de Uranus și conjuncția cu Nodul Nord. Mulți vor avea revelații serioase despre greșelile pe care le-au făcut și se vor trezi cu buzunarele mai goale.

Luna Plină din Capricorn de pe 13 iulie va aduce vești mai neplăcute despre angajări, concedieri, reorganizări, renegocieri. Totuși să ne uităm și la aspectele pozitive! De data aceasta, la Luna Nouă din Leu de pe 28 iulie, care va fi în trigon cu Jupiter. Spre finalul lunii vom căpăta încredere și vom dori să vedem totul ca pe un joc. Cu retrogradarea lui Jupiter, din perioada 28 iulie-28 octombrie, toate proiectele începute după 11 mai vor trece prin multiple teste. Deci pregătiți-vă!

BERBEC/ ASCENDENT ÎN BERBEC ÎN IULIE 2022!

Marte intră în Taur, deci tu ar trebui să ai mare grijă la zona financiară, indiferent dacă ești în vacanță sau la serviciu. Marte te ajută să obții și venituri, dar te face să le cheltuiești și foarte repede. Mai ales, că lui Marte în Taur îi place să mănânce bine, să se distreze. Nu te pierde, nu fi mai generos decât e cazul. Vei simți nevoia de a face cadouri celor din jurul tău, de a fi darnic cu copiii, dacă ai copii.

Marte se va întâlni cu Nodul Nord și cu Uranus. E posibil să ai surprize mari pe planul financiar, nu mai ai resursele pe care le făceai înainte.

Dacă nu aveți un fond de rezervă, dacă nu aveți un plan în acest sens, ar fi cazul să îl faceți. Oferiți-vă un obicei al bilanțurilor. Nu aveți așteptări foarte mari, fiți cât mai ancorați în realitate în luna iulie, nu vă duceți după „cai verzi pe pereți”, vă transmite astrologul Daniela Simulescu, ci calculați foarte clar ce anume aveți de făcut.

Totodată, vi se va părea că lucrurile se mișcă destul de greu. Luna Plină în Capricorn vă arată dacă sunteți bine la locul profesional, dacă nu cumva trebuie să schimbați ceva acolo, dacă trebuie să vă schimbați atitudinea. Continuarea previziunilor pentru Berbec o găsiți aici! 

TAUR/ ASCENDENT ÎN TAUR ÎN IULIE 2022!

Marte intră în semnul vostru, Venus intră în Rac și vă priește, dar asta abia după 17 iulie. Faptul că Marte se apropie de Uranus, de Nodul Nord și face și aspecte cu Nodul Sud, nu este chiar plăcut. S-ar putea să fie nevoie să descoperiți că ceva este vechi, că ceva a „mucegăit” pe undeva, și la propriu și la figurat.

Marte vă împinge să faceți un pas înainte, iar pentru că voi nu sunteți foarte activi, de data asta s-ar putea să ajungeți într-un punct-limită, care să vă oblige să schimbați ceva. Mai bine schimbați voi înainte să fiți puși în situații delicate. Marte vă invită și să găsiți o metodă prin care să vă consumați furia. Faceți multă mișcare, alergați, mergeți pe jos, consumați această furie pentru a nu v-o vărsa pe ceilalți, pentru a nu vă certa cu partenerii sau cu părinții. Canalizați furia aceasta într-un mod sănătos.

Astrologul Daniela Simulescu vă recomandă extrem de serios să aveți grijă la sănătate deoarece Jupiter retrogradează în casa a 12-a. Mai întâi interesați-vă de medicina clasică, abia apoi de alte tratamente inovatoare. Continuarea previziunilor pentru Taur o găsiți aici!

GEMENI/ ASCENDENT ÎN GEMENI ÎN IULIE 2022!

Mercur iese din semnul vostru, ceea ce înseamnă că nu veți mai fi atât de centrați pe propria persoană. E posibil să nu mai fiți axat doar pe ceea ce simțiți, pe idei, pe gânduri, ci pe ce produceți, pe resurse, pe ceea ce este palpabil.

Marte va intra în Taur, acest lucru nu vă priește. Vă simțiți foarte îngrijorați de sănătatea voastră, dar vă încăpățânați să afirmați că știți voi mai bine. Cu Marte în casa a 12-a trebuie să mai ascultați și alte persoane. Aveți răbdare cu voi înșivă. Marte în casa a 12-a spune să nu te mai plângi, să nu te victimizezi, ci să „taci și să faci”. Se întâmplă să fiți propriul vostru dușman, vă auto-sabotați. Luați mai mult de muncă decât trebuie și atunci nu mai e prea bine. Nu puteți controla lucrurile.

Până pe 17 iulie Venus e în semnul vostru, deci asta este ceea ce puteți să faceți: să arătați bine, să vă aranjați, chiar dacă sunteți triști pe dinăuntru. Folosiți-vă carisma, seduceți partenerul, colegii. Nu seduceți doar pe plan amoros, ci în general. Jucați-vă, cereți, îndrăzniți! Continuarea previziunilor pentru Gemeni o găsiți cu un click aici! 

PREVIZIUNI RAC/ ASCENDENT ÎN RAC ÎN LUNA IULIE 2022!

Marte iese din casa a 10-a, acum veți vedea roadele din zona profesională. Pentru cei cu proiecte, cei care v-ați făcut treaba, s-ar putea să vă fie bine. Cei care nu au profitat de tot ce a venit pe partea profesională, atunci e posibil să apară mici probleme. S-ar putea să cereți mai mult decât e cazul.

E bine să căutați compania celorlalți chiar dacă vă mai supără. Nu puneți la suflet orice mici scăpări, până la urmă toți oamenii au și perioade mai dificile. 

Soarele e în semnul vostru până pe 22 iulie, Venus va fi și ea de pe 17 iulie. Câteva zile s-ar putea să cereți prea multă atenție, să vă doriți ca toți să se adune în jurul vostru. Cel puțin în primele săptămâni, nu așteptați de la ceilalți, oferiți-vă singuri validarea, bucurați-vă de voi. Pot fi relații amoroase, parteneriate la locul de muncă, dar în același timp pot apărea și ruperi, sau reașezări. Continuarea previziunilor pentru Rac o găsiți chiar aici! 

Urmăriți previziunile complete VIDEO mai jos! 

Citiți și despre ce anume vă aduce tranzitul lui Marte în Taur de pe 5 iulie până pe 20 august! Țineți bine de bani! 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel