Horoscop IUNIE 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne oferă previziunile pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni și Rac. Descoperă veștile pentru acești nativi în luna IUNIE 2023.

După luna mai care nu ne-a lăsat să respirăm, iată că pășim către un iunie mai liniștit. În afară de retrogradarea lui Saturn sau întoarcerea lui Pluto în Capricorn, nu vor avea de-a face cu evenimente intense. Mai merită menționat tranzitul lui Venus în Leu, care ne va arăta cum ne va fi vara. Una dinamică, dramatică și plină de pasiune. Să nu uităm că încă mai avem de compensat după ultimii ani! Pe de altă parte, Luna Nouă și Luna Plină pe axa Gemeni-Săgetător ne vor face să ne confruntăm cu dublul standard. Și ne vom da seama că viața ne pune în situații de care altădată ne deziceam puternic.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Cu Marte și Venus în Casa a 5-a, ai parte de aspecte extraordinare în luna iunie. Ești încurajat să te bucuri ca un copil, sincer și dezinteresat. Iar dacă nu ai motive să o faci, să le cauți! Nu uita că Marte își dorește să acționezi. Trebuie să ieși în față în a șasea lună din an. Din fericire, ai o etapă foarte bună în față, mai ales că apar situații și în zona amoroasă, unde merită să deschizi bine ochii. Urmează o perioadă prielnică și pentru studiu și călătorii. Vezi aici previziunile complete pentru BERBEC în iunie 2023.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Vei traversa o perioadă propice cu Venus în Casa a 4-a. Ai ocazia să faci ajustări în locuință și în familie. Axează-te pe decorarea casei, pe diferite schimbări la care ai visat de mult, oricât ar fi de mărunte. Dar, viața de familie nu o să fie una prea simplă, pentru că pot apărea numeroase scenarii, care de care mai neașteptate. O să ai de făcut și câteva cheltuieli, așa că fii atent. Vezi aici previziunile complete pentru TAUR în iunie 2023.

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Aspectele lunii o să îți priască de minune în iunie. Să nu uităm că până pe 21, vei fi și sărbătorit! Trebuie doar să ai grijă la relațiile pe care le ai cu autoritățile din viața ta, fie că vorbim despre familie, părinți sau șefi. Saturn în Casa carierei vrea să îți demonstreze că ai atins o limită în aceste sectoare ale vieții tale. De pe 11 iunie, mintea o să-ți meargă de minune! Poți să faci mai multe lucruri în același timp și te miști liber. Vezi aici previziunile complete pentru GEMENI în iunie 2023.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Nu o să fii prea încântat de prima parte a lunii, mai precis de primele trei săptămâni din iunie. Pot apărea anumite probleme de sănătate, pierderi, cheltuieli, epuizare fizică sau mentală. Spre final de lună, o să ai zile mai senine, mai ales că și Soarele va intra în semnul tău. Ai grijă și la zona de călătorii, dar și la deciziile pe plan relațional. Dar nu te teme, nu o să se întâmple nicio tragedie. Vezi aici previziunile complete pentru RAC în iunie 2023.

Iată și calendarul astrologic al lunii IUNIE 2023!

4 IUNIE: LUNĂ PLINĂ ÎN SĂGETĂTOR 

Soarele și Luna sunt în opoziție. Soarele în Gemeni își dorește schimbări și diversitate, Luna în Săgetător își dorește ca lucrurile să fie făcute corect, însă Saturn vine și le frustrează pe ambele. Pentru că ne va face să ne îndoim de noi. Lupta dintre “eu știu“ versus “eu cred“ va fi destul de aprigă și va produce repercusiuni îndelungate. Am putea spune că laitmotivul evenimentului este dublul standard. Sunt momente în care declarăm puternic că noi nu am reacționa într-un fel, dar ne vom trezi la un moment dat când va trebui să ne adaptăm și vom recurge exact la faptele pe care le respingeam la un moment dat. 

5 IUNIE: VENUS INTRĂ ÎN LEU 

Ei bine, când vorbim despre Venus în Leu, e ca și cum vorbim despre o regină. Venus o reprezintă pe Afrodita, este a doua planetă de la Soare. Venus este, așadar, zeița frumuseții, a iubirii, frumos, estetic, pasional, dar, atenție, este și a BANILOR, să nu uităm că dragostea, de multe ori, trece prin stomac. 

Venus în Leu poate căpăta o notă dramatică, vrem să ieșim, să dansăm, să strălucim, să ne lăudăm cu rochia pe care am cumpărat-o, vrem să fim văzuți, observați, filmați, să captăm atenția întregii lumi. Vom fi martorii unei explozii de energie, dorință, înflăcărare. Venus în Leu ne face să ieșim în lume și pur și simplu să strălucim. 

Atenție! Acest tranzit nu va fi unul simplu! Pentru că Venus va și retrograda în acest semn, între 23 iulie-4 septembrie. 

11 IUNIE: PLUTO RETROGRAD SE ÎNTOARCE ÎN CAPRICORN/MERCUR INTRĂ ÎN GEMENI

După scurtul tranzit în semnul Vărsătorului, început pe 23 martie 2023, iată că planeta transformărilor radicale se întoarce în semnul testat încă din 2008, cel al Capricornului.  Acesta este asociat cu perseverența, organizarea, răbdarea, ambiția și cu materialismul exagerat sau cu o lipsă de încredere.

Pluto este planeta transformării, puterii, viselor și iluziilor și este asociată cu lumea interlopă și forțele subconștiente, care se referă la planeta numită după zeul grec Hades. Chiar dacă Pluto înseamnă transformare, poate indica, de asemenea, modul în care ești sârguincios sau autodisciplinat.

Mercur își începe tranzitul în semnul lui preferat, al Gemenilor. Vom îmbrățișa cu ușurință experiențe noi și interesante, vom socializa fără probleme cu o mare varietate de oameni pentru a le stimula intelectul - cu atât mai mulți, cu atât mai bine.

17 IUNIE: SATURN ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN PEȘTI

Tot ce ai construit după data de 7 martie, când Saturn a intrat în acest semn, va fi testat pentru o perioadă. Senzația principală va fi aceea că totul este blocat, încetinit și amânat. Dar să nu uităm că, de fapt, Saturn vrea să îți arate ce este cu adevărat realizabil și acea parte din mintea ta care nu are nicio legătură cu realitatea. Bineînțeles, cei cu marcaj mutabil(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) vor avea mai mult de muncă pentru absolut orice. 

18 IUNIE: LUNĂ NOUĂ ÎN GEMENI

Este o perioadă bună în care să avem intenții, să începem lucruri noi. E o chestie legată de atitudine. Putem să avem noi debuturi, putem să ne schimbăm starea, percepția. E cazul să învățăm și alte variante, să acceptăm că putem avea realități diferite, percepții diferite. Și da, educația este cheia de cele mai multe ori!

21 IUNIE: SOARELE INTRĂ ÎN RAC/SOLSTIȚIUL DE VARĂ

Ne îndepărtăm de energia interactivă și glumeață a Gemenilor, căutând confortul casei și atașamentele care să ne facă să ne simțim mai puțin vulnerabili. Nevoia de a ne așeza, de împăcare, de echilibru emoțional va crește. Relația cu membrii familiei va deveni prioritară. 

27 IUNIE: MERCUR INTRĂ ÎN RAC

Vom deveni adevărați cameleoni sociali. În momentul în care te uiți la imaginea de ansamblu, te interesează modul în care te afectează atât pe tine, cât și pe cei dragi. Cuvintele vor fi însoțite de emoții și vom avea tendința de strânge multe amintiri. Bineînțeles, vom fi destul de vulnerabili și pe toane. 

Citește și: Tranzitul lui Marte în Leu de pe 20 mai. Previziuni complete pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel