Horoscop Lună Nouă pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești. O zodie trebuie să-și vadă interesul

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic. Vezi previziunile oferite de astrologul DC News, Daniela Simulescu!

Youtube video image

Astăzi avem parte de o Lună Nouă în semnul Gemenilor! În semnul Gemenilor se află nu doar Soarele și Luna, ci și Mercur, Venus și Jupiter. Așadar, avem cinci planete! Din acest motiv, ziua de azi este ideală pentru cei care doresc să practice ritualuri. Putem să scriem, să citim, să aflăm mai multe. Merită să fim curioși. Avem la dispoziție o mulțime de posibilități, trebuie doar să le explorăm.

Horoscop Lună Nouă pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Zi romantică pentru o zodie!

Taur/Ascendent în Taur

Luna Nouă o include și pe Venus, guvernatoarea ta. Ce înseamnă asta? Că trebuie să iubești foarte mult banii. Deși tu îi iubești, asta nu înseamnă că trebuie să cheltui, ci și să investești. De asemenea, este o perioadă nemaipomenită în care să te gândești la cum arăți, la cum te prezinți lumii, la ce accesorii alegi, la hainele noi de care ai nevoie. Răsfață-te! Gândește-te în primul rând la tine.

Rac/Ascendent în Rac

Luna Nouă pe tine te influențează, pentru că Luna este guvernatorul tău. Se petrece în Casa a douăsprezecea. În continuare, pentru tine tăcerea este de aur. Daca ești familiarizat cu intențiile și ritualurile, să știi că este o zi bună în acest sens. Dar nu trebuie să spui altora ce planuri sau intenții ai.

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Tu ai o Lună Nouă în Casa a zecea a carierei. Pentru mulți dintre voi, s-ar putea să vina cu evenimente în compania în care lucrați. Vezi că se schimbă ceva. Poți să avansezi ori să schimbi locul de muncă. Dacă nu mai ești mulțumit de jobul actual, azi este o zi potrivită să trimiți CV-uri peste tot!

Lună Nouă în Gemeni pe 6 iunie. Un eveniment cu totul deosebit, dar cu mici obstacole!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Dacă vrei să faci o investiție, va fi o zi nemaipomenită. Dar și pentru finanțări sau refinanțări. Poți primi niște bani sau te poți asocia cu cineva într-o afacere. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Dacă te implici într-un proiect la serviciu, ai grija să și obții ceva. Dacă altădată nu ai fi cerut ceva în schimb, ar fi bine ca azi să îndrăznești. Cere o zi liberă sau vede-ți interesul.

Oracolul îngerilor, o formă de divinație care ne ghidează. Ce trebuie să știm?

Pești/Ascendent în Pești

Este o zi excelentă să îți cumperi lucruri pentru casă! Poți să decorezi, să faci curat, să te consulți cu familia. Lasă în spate anumite probleme care te-au măcinat în legătură cu persoanele apropiate din viața ta.

Ritual de manifestare în ȘAPTE pași pentru Luna Nouă în Gemeni de pe 6 iunie. Folosește-i energia!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel