Horoscop martie 2022. Cele ŞASE zodii care vor avea o lună MINUNATĂ!

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Horoscop martie 2022. Cele ŞASE zodii care vor avea o lună MINUNATĂ! (sursa foto: Brooke Cagle / Unsplash)
EXCLUSIV
Horoscop martie 2022. Cele ŞASE zodii care vor avea o lună MINUNATĂ! (sursa foto: Brooke Cagle / Unsplash)

Horoscop martie 2022. Şase dintre semnele zodiacului sau cei care au ascendentul în aceste semne vor avea parte de o lună mult mai bună faţă de februarie. În ce fel? Ne explică Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef la Astrosens.ro:

Horoscop martie 2022 Taur / cei cu ascendent în Taur

Luna Martie este explozivă pentru voi!

Venus, guvernatorul vostru, intră în casa a 10-a. La fel şi Marte, care ţine de relaţii, parteneriate. Casa a 10-a este ocupată de Saturn. Cariera e foarte importantă în martie.

Poate să fie o lună în care... Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Taur / cei cu ascendent în Taur

Horoscop martie 2022 Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni

Sunteţi, să ştiţi, printre cei mai susţinuţi în luna martie. Cred că aşteptaţi de mult această veste. Venus şi Marte ies din casa a 8-a. Aţi pierdut puterea, controlul, aţi fost poate precum o marionetă în februarie. Aţi fost duşi de colo-colo, schimbaţi, mutaţi, ca pe o tablă de şah şi nu v-aţi simţit bine nici fizic, nici sufleteşte, nici mental. Nu aţi fost bine, nu aţi fost în apele voastre cu siguranţă, dar a fost o lună de transformare.

Din martie încolo vă recăpătaţi suflul, curajul, încrederea şi autonomia. Vă veţi simţi mai liberi sau veţi da din coate să fiţi mai independenţi şi mai liberi. Sunteţi mai... Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni

Horoscop martie 2022 Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară

Deja când mă uit la tranzitele voastre, zâmbesc. Da! În martie, munca, sectorul preferat de voi, e foarte bine aspectat şi apoi şi partea relaţională.

Voi, în această lună, trebuie să munciţi la nişte proiecte care vă plac, vă însufleţesc, vă provoacă. Din punctul ăsta de vedere, e foarte bine.

Nu ar strica să... Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară

Horoscop martie 2022 Scorpion / cei cu ascendent în Scorpion

În luna martie putem vorbi despre copii, despre sarcină, despre a găsi tratamente, să luaţi decizii. Adoptaţi, nu adoptaţi, încercaţi sau nu un tratament, vorbii cu partenerul/a să mergeţi la doctor să analizaţi sau mai vreţi încă un copil sau aveţi de făcut ceva pentru copilul pe care îl aveţi. Cu cât copiii vor fi mai fericiţi în luna martie, cu atât veţi fi şi voi mai fericiţi.

Pentru cei care sunt singuri, e o lună bună de romantism, de afecţiune, de ataşament. Dar să ştiţi un lucru: e o lună foarte bună din punct de vedere financiar.  Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Scorpion / cei cu ascendent în Scorpion

Horoscop martie 2022 Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător

Să respirăm împreună de trei ori! De ce spun asta? Pentru că luna februarie nu a fost plăcută, cu Venus-Marte în casa a 12-a lângă Pluto (a fost pe acolo şi Mercur).

Dar iată că pe 6 martie, Venus şi Marte intră în semnul vostru şi vă împing de la spate şi vă puteţi schimba garderoba, vă puteţi apuca de sport, puteţi ieşi în oraş, puteţi cunoaşte oameni, puteţi să faceţi ce vreţi voi.

Vă recomand cât mai multă... Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător

Horoscop martie 2022 Peşti / cei cu ascendent în Peşti

O lună extraordinară pentru voi! Luna Nouă de pe 2 martie este în semnul vostru. Este o perioadă bună pentru noi începuturi. Conjuncţia "magică" Soare-Jupiter pe 5 martie este în semnul vostru. Bucurie, încredere şi se rezolvă anumite lucruri!

Venus - Marte intră în casa a 12-a. Dacă aveţi senzaţia că aveţi goluri, spaţii, bate vântul pe undeva, nu e de speriat. Pentru că toate aspectele pe care le aveţi în martie vă dau credinţă. 

Ştiţi ce v-aş recomanda în martie? Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Peşti / cei cu ascendent în Peşti

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel