Horoscop martie 2022 - Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Daniela Simulescu: "O lună extraordinară pentru această ZODIE!" - VIDEO

astrosens Team | Dată: 25 feb 2022, 11:30 | Categorie: Horoscop lunar
Horoscop decembrie 2022 - Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești
EXCLUSIV
Horoscop decembrie 2022 - Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Horoscop martie 2022 pentru nativii zodiilor Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești sau cei ascendent în aceste semne, prezentat de astrologul şi redactorul-şef Astrosens.ro, Daniela Simulescu:

În luna martie, sunt câteva evenimente astrologie care ne vor schimba starea de spirit. 

LUNA NOUĂ PEȘTI DE PE 2 MARTIE

Cea mai importantă Lună Nouă a anului 2022 este cea de pe 2 martie, din semnul Peștilor. Luna Nouă va fi conjunctă cu Jupiter, Marele Benefic. În aceeași zi vom avea o triplă conjuncție Venus-Marte-Pluto în Capricorn. O zi nemaipomenită pentru acceptare și planuri serioase.

CONJUNCȚIE SOARE-JUPITER PE 5 MARTIE

Sau cum mai este ea denumită în teoria astrologic: "cea mai fericită zi a anului". Este ziua în care Soarele şi Jupiter fac o conjuncţie. Jupiter stă de obicei cam un an într-o zodie şi se întâlneşte la un moment dat cu Soarele, care parcurge cele 12 zodii în decursul unui an.

Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar şi oferă scheletul nostru astrologic, partea de personalitate, baza noastră. Soarele reprezintă caracteristicile generale pe care le împarţi cu cei care s-au născut în zodia ta.

Jupiter, Marele Zeus, reprezintă expansiunea, optimismul, reprezintă deschiderea minţii, înţelepciunea, dreptatea, fără limite. Aduce prosperitate, aduce posibilitatea de a acumula, aduce încredere.

Când cele două planete se întâlnesc, putem folosi ziua respectivă pentru activități care să ne bucure sau care să ne vindece. 

LUNĂ PLINĂ ÎN PEȘTI PE 18 MARTIE

Această Lună Plină va fi destul de activă mai ales în astrogramele celor cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Tendința principală va fi aceea de renunțare, când de fapt este vorba de o confuzie puternică interioară. 

ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ PE 20 MARTIE

Începe primăvara din punct de vedere astrologic! Ziua este egală cu noaptea, iar după 20 martie, ziua se va lungi, iar iarna se va scurta, asta până la echinocţiul de toamnă, când ziua se va micşora tot mai mult, iar noaptea se va mări.

 

Horoscop martie 2022 Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

Pentru tine, e o lună statică. Spun asta pentru că Soarele este în casa a 4-a şi va sta lângă Jupiter, lângă Mercur, lângă Neptun. E adevărat că în casa a 3-a (Doamne ajută!) vor intra Venus şi Marte. Au fost în casa a 2-a şi ai simţit că nu ţi se întâmplă nimic financiar, că nu se activează nimic şi a fost frustrant. Acum, când intră în casa a 3-a începi să mai ieşi puţin din junglă, să zicem aşa. Îţi mai revii.

Ai aspecte foarte bune în tot ceea ce înseamnă familie. Luna martie poate veni cu vindecarea cuiva, cu alinarea sau cu o uşurare. Poate ai o rudă bolnavă sau poate ai pe cineva care este într-o relaţie toxică şi decide să se despartă, iar toată familia se bucură. Veţi auzi de multe evenimente pe plan familial, oamenii din jurul tău să aibă tot felul de iniţiative.

Poate să fie o lună în care poţi să te muţi sau să schimbi ceva acolo unde te-ai mutat, poţi să cumperi o casă, să faci o investiţie. E o lună bună pentru asta. Şi bineînţeles, poţi să îţi faci o grădină, să creşti legume, fructe. Cine ştie ce idei din acestea "domestice" vă vin în luna martie. Cu Venus - Marte în casa a 3-a, este o lună bună pentru cei care vor să... Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

Horoscop martie 2022 Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn

Dacă aţi fost răsfăţaţii zodiacului până acum... Nu înseamnă că nu veţi mai fi răsfăţaţi. Din contră, Venus şi Marte ies din semnul vostru, unde v-a adus multe oportunităţi, dar v-au şi ţinut pe loc.

Poate aţi spus că nu se întâmplă nimic. Universul îţi dă, dar nu îţi bagă şi în traistă.

Mulţi poate v-aţi simţit foarte blazaţi în luna februarie pentru că Venus şi Marte, dacă nu le jucaţi voi, nici nu o să se întâmple nimic. Dar ies din semnul vostru şi se duc în casa a doua. Şi ştiţi care va fi preocuparea principală? Banii! Cum faci bani, cum îi înmulţeşti, cum îi cheltuieşti, cât ai în contul de economii. Poate nişte fonduri mutuale, poate nişte investiţii, poate mă uit de ceva oferte, poate renegociez. Ştiţi cum sunteţi? Toată luna aveţi multe şanse în această zonă. Plus, să nu uităm că în casa a 3-a sunteţi plini de planete. Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn

Horoscop martie 2022 Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător

Să respirăm împreună de trei ori! De ce spun asta? Pentru că luna februarie nu a fost plăcută, cu Venus-Marte în casa a 12-a lângă Pluto (a fost pe acolo şi Mercur).

Dar iată că pe 6 martie, Venus şi Marte intră în semnul vostru şi vă împing de la spate şi vă puteţi schimba garderoba, vă puteţi apuca de sport, puteţi ieşi în oraş, puteţi cunoaşte oameni, puteţi să faceţi ce vreţi voi.

Pentru că aceste planete se apropie de Saturn, vreau să vorbim despre sănătate. Vă atrag atenţia că este importantă sănătatea în luna martie. După care, vă atrag atenţia că este o lună în care vă puteţi schimba garderoba şi este o lună în care să vă consumaţi furia. Marte va veni cu multă furie la pachet şi când se va întâlni cu Saturn, provoacă frustrare. Voi aţi vrea să ieşiţi din starea asta, să fiţi detaşaţi, liniştiţi. Mai greu în luna martie. De aceea, vă recomand cât mai multă... Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător

Horoscop martie 2022 Peşti / cei cu ascendent în Peşti

O lună extraordinară pentru voi! Luna Nouă de pe 2 martie este în semnul vostru. Este o perioadă bună pentru noi începuturi. Conjuncţia "magică" Soare-Jupiter pe 5 martie este în semnul vostru. Bucurie, încredere şi se rezolvă anumite lucruri!

Venus - Marte intră în casa a 12-a. Aici s-ar putea să fie nevoie să renunţaţi la un loc de muncă, ori să pierdeţi o persoană, să pierdeţi nişte relaţii, nişte prietenii, dar ştiţi ce se întâmplă în luna martie? Scăpaţi de ceva toxic sau curăţaţi ceva din viaţa voastră, astfel încât să lăsaţi spaţiu. Dacă aveţi senzaţia că aveţi goluri, spaţii, bate vântul pe undeva, nu e de speriat. Pentru că toate aspectele pe care le aveţi în martie vă dau credinţă. Ştiţi credinţa aceea pură, sfântă şi nu mă refer doar la credinţa legată de religie, mă refer la credinţa în propria persoană.

Ştiţi ce v-aş recomanda în martie? Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Peşti / cei cu ascendent în Peşti

 

Vezi AICI horoscopul lunii martie 2022 pentru fiecare ZODIE / ascendent!

Urmăreşte aici horoscopul lunii martie pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești şi cei cu ascendent în aceste semne, prezentat de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play