Horoscop MARTIE 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Descoperă veștile pentru acești nativi în a treia lună din an!

În martie, sărbătorim schimbările la față ale celor două planete importante: Saturn trece din Vărsător în Pești, iar Pluto din Capricorn în Vărsător. Deci vă dați seama că a treia lună a lui 2023 se va resimți puternic. Schimbările se vor produce inițial la nivel interior, după care vom asista la unele evenimente menite să ne ajute să descoperim ce este în spatele lor. Cert este că va fi destul de greu să mai evadăm, să ne căutăm un refugiu fals. Vom fi obligați să dăm piept realității, să o acceptăm și să încercăm să ne căutăm ancore. Oricât de mult ne supărăm și refuzăm să credem asta, viitorul nu depinde doar de noi. Și bineînțeles că nu ne putem împotrivi unor evenimente. Vă invit de pe acum să învățați să faceți diferența între material și spiritual. Avem nevoie de ambele și sunt construite din aceeași materie. Diferă mult modul în care le percepem. De asemenea, ieșirea lui Marte din Gemeni, semn contaminat de retrogradare, și intrarea în Rac va aduce multă procrastinare și evitare.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Zona de relații se poate schimba din martie. Nu mai accepți legături toxice sau indisponibile și ești mai conștient de ceea ce vrei. Dar ai grijă cui îi permiți accesul în viața ta. Vei fi atent asupra zonei financiare, chiar dacă apar multe extreme. Urmează o lună în care o să fie importantă credința, în orice formă. Pune accent și pe călătorii, aspectele sunt minunate! La final de lună, vor apărea și oportunități în sectorul profesional. Citește aici previziunile complete pentru LEU în martie 2023.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Saturn va întra în Casa relațiilor și îți oferă teste și maturizare, indiferent dacă ești singur sau într-o relație. Această planetă o să facă ordine în viața ta, așa cum nici nu te aștepți. Martie va fi o lună cu însemnătate și din punct de vedere financiar. Deci, trebuie să ai grijă la cheltuieli, astfel încât să nu rămâi pe zero la final de lună. Martie se poate rezuma prin grijă la relații și la bani. Citește aici previziunile complete pentru FECIOARĂ în martie 2023.

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Din punct de vedere relațional, lucrurile merg grozav, nu ai de ce să te plângi. Din martie, Saturn va intra în Casa a 6-a, iar accentul cade pe muncă, unde s-ar putea să apară anumite frustrări sau schimbări. Totodată, din următoarea lună, pune mai mult accent pe sănătate. Indiferent de simptomele pe care le ai în planul sănătății, nu le ignora și investighează suplimentar. Tratează-te! Citește aici previziunile complete pentru BALANȚĂ în martie 2023.

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Saturn o să intre în Casa a 5-a. Așa că apar responsabilități pentru copiii tăi sau te gândești să ai copii. Același Saturn aduce și o senzație de nefericire. Trebuie să te regăsești. O să muncești mult în martie, dar ai nevoie și de atenție în zona de relații colegiale. Nu te împrieteni prea mult cu aceștia. Se impune grijă la sănătate. Spre finalul lunii, o să ai mai multă claritate. Citește aici previziunile complete pentru SCORPION în martie 2023. 

Iată și calendarul astrologic al lunii MARTIE 2023!

3 MARTIE: MERCUR INTRĂ ÎN PEȘTI

Atât la nivel mondial cât și la nivel individual, tranzitul lui Mercur în Pești ne va face să înotăm în ape tulburi deoarece Mercur ține de comunicare, de procese mentale, de zona logică, de gândurile pe care le avem.  

Intrând în semnul Peștilor, Mercur ne va conduce către visare, confuzie, haos. Desigur, acesta va aduce un plus celor care lucrează în zone unde instrumentele țin de imaginație, inspirație și creativitate, însă fiți atenți, se poate deschide în fața noastră un univers nebulos, fantasmagoric. Mercur nu se simte bine în Pești deoarece vine cu informații contradictorii. Azi poți avea o convingere, iar mâine alta. Vom lega ideile de prea multă emoție, rezultatul fiind lipsa logicii.

7 MARTIE: SATURN INTRĂ ÎN PEȘTI/LUNĂ PLINĂ ÎN FECIOARĂ

Tranzitul planetei limitelor în ultimul semn al zodiacului ne va obliga să vedem ce este real și ce este în imaginația noastră. Teoretic, arhetipul Peștilor nu are limite, iar planeta Saturn nu cunoaște toleranța. Cu Saturn în Pești, însă, va trebui să găsim un mijloc de negociere între acestea și ne vom da seama că este ultimul ceas în foarte multe domenii. Peștii au legătură și cu sănătatea, cu resursele, cu adicțiile sau cu izolarea. Cei mai testați vor fi cei cu marcaj mutabil în astrogramele natale: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. 

Cu Luna Plină în Fecioară şi Soarele în Peşti, vorbim de o axă a vindecării, de o axă a suferinţei, o axă a dezinformării şi o axă a tot ce înseamnă profesional, sacrificiu, compasiune. O zi bună pentru a încheia socotelile cu un loc de muncă sau cu un domeniu în care activezi. Nu va fi deloc ușor! 

17 MARTIE: VENUS INTRĂ ÎN TAUR

Cuvântul cheie: confortul! Venus în Taur ne aduce în prim-plan o perioadă plină de bucurie, poftă, plăcere și dorința de a primi tot ce e mai bun pentru noi. Acest tranzit ne poate face să și economisim niște bani sau să obținem venituri în plus. Pentru a arăta mai bine, ne putem lua niște haine noi din materiale de calitate. 

Toată zona de hrană începe să fie puțin mai pretențioasă într-un sens bun: vrem să ne bucurăm de mâncăruri fine, băuturi de calitate, dulciuri rafinate. Totodată, relațional vom avea de câștigat, deși e posibil să venim cu un plus de posesivitate. 

20 MARTIE: SOARELE INTRĂ ÎN BERBEC/ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ

Începe primăvara din punct de vedere astronomic și astrologic. Acest sezon al Berbecului va fi unul special! Pentru că Soarele se va întâlni cu Jupiter. Vom avea nevoie de prospețime, de o lua de la capăt, de acțiune. Bineînțeles, combustibilul din spate va fi furia. Cea încapsulată mult timp. Timp de o lună vom avea ocazia să o transpunem în mod sănătos. 

21 MARTIE: LUNĂ NOUĂ ÎN BERBEC

Soarele și Luna își dau mâna în primul semn al zodiacului. De obicei, o Lună Nouă nu provoacă evenimente, dar aici s-ar putea să asistăm și la mușchi încordați, și la curaj nebun. Dacă ai așteptat cea mai bună zi să o iei de la capăt, pune-ți în calendar 21 martie! Și comportă-te precum un copil care nu stă să se gândească de enșpe mii de ori până să acționeze!

23 MARTIE: PLUTO INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Un alt eveniment istoric din punct de vedere astrologic! Pluto va avea deocamdată un preambul în acest semn, mai exact între 23 martie și 11 iunie. Lui Pluto îi place controlul, așa că în următorii 20 de ani, controlul prin tehnologie va deveni nu necesar, ci obligatoriu, conform astrologului. Tot ce înseamnă tehnologie și rețele sociale pot suferi reglementări sau schimbări de algoritmi. Crearea unor rețele neuronale artificiale va fi în vogă. Totodată, acest tranzit poate viza cele mai ciudate meserii posibile. Acest semn al Vărsătorului mai vrea și revoluție, drepturi egale sau chiar un pic de socialism. Îi place să îi acceptăm pe toți și să creăm o lume mai bună, fiindcă așa vede el progresul.

25 MARTIE: MARTE INTRĂ ÎN RAC

Iată că Marte părăsește, în sfârșit, semnul contaminat de retrogradare, al Gemenilor. Planeta acțiunii se mută într-un semn cardinal, dornic de a construi o bază, o fundație și de a stabili unele rădăcini. Acțiunea nu va fi una fățișă, ci una mai degrabă interiorizată. Fiind într-un semn de apă și nu neapărat unul pe placul său, Marte ne va face să fierbem mult și bine până când vom trece la treabă. 

Vezi și: Horoscop MARTIE 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel