Horoscop săptămâna 27 mai - 2 iunie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Mercur se pregătește să intre în Gemeni, acolo unde se află deja Venus și Jupiter. 

 

Youtube video image

Iată ce le rezervă astrele tuturor nativilor!

Berbec/Ascendent în Berbec

Nu uita că Marte se află, în continuare, în semnul tău! Jupiter a intrat astăzi în casa a treia, alături de Venus. Ce trebuie să reții tu din această configurație? Ca vei avea numeroase oportunități de socializare, învățare și călătorii. Dar vei fi și destul de superficial!

Taur/Ascendent în Taur

Cu Venus și cu Jupiter în casa a doua, acolo unde va intra și Mercur, vei avea multe idei despre cum să îți crești veniturile. Și vei primi și câteva șanse în acest sens. Dar vor apărea și cheltuieli suplimentare. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter, Marele Benefic, a intrat în semnul tău astăzi! Pe 3 iunie, și Mercur(propriul guvernator) te va vizita. Mai beneficiezi și de Venus. Indiferent de ce se întâmplă în viața ta, dacă vei vedea jumătatea plină a paharului, totul se va schimba în bine. 

Calendar astrologic iunie 2024: Saturn retrograd și Lilith în Balanță

Rac/Ascendent în Rac

Nu prea te vei simți în apele tale! Astrele te invită la introspecție. Este cazul să te îngrijești de sănătatea ta fizică/mintală/emoțională. Vei avea tendința de a te contamina cu suferința altora. 

Leu/Ascendent în Leu

Vei avea multe motive astrologice de bucurie! Săptămâna viitoare va fi prielnică pentru carieră și pentru socializare. Prietenii te vor ajuta să rezolvi unele probleme sau să obții mult mai ușor succesul. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Jupiter a intrat astăzi în casa a zecea, cea a carierei. Unde va ajunge pe 3 iunie și Mercur, guvernatorul tău. Ești foarte favorizat pe plan profesional. Mai ales dacă vrei să schimbi locul de muncă, domeniul sau să avansezi. 

Trei astrologi confirmă! Zodia sprijinită de divinitate până în iunie 2025

Balanță/Ascendent în Balanță

Jupiter a intrat în casa a noua, acolo unde se află deja Venus, guvernatoarea ta. Duo-ul acesta este nemaipomenit pentru călătorii, cei care au examene, dar și pentru cei care se chinuie cu unele chestiuni juridice/administrative. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

S-ar putea să ai parte de probleme pe plan financiar. Ține minte că graba strică treaba! Dacă vrei să te asociezi cu cineva, astrele îți recomandă să nu crezi că orice zboară se mănâncă. Stai departe de indiscreții!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, a schimbat semnul astăzi! Deci o zi importantă! Jupiter a intrat în casa a șaptea. Ce va face? Va amplifica și ce e rău, dar și ce este bine pe plan relațional. Cei singuri vor avea mai multe șanse. 

Horoscop IUNIE 2024. Previziuni astrale pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Volumul de muncă va fi copleșitor! Încearcă să nu iei proiecte suplimentare doar pentru a demonstra ceva. Treburile gospodărești îți vor da și ele bătăi de cap. Vei gestiona destul de greu stresul. În acest condiții, organismul va da semnale. Nu trebuie să le ignori! 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Jupiter a intrat în casa a cincea. Este momentul să îți faci planuri de distracție! Cei singuri se vor pregăti de aventuri sau de o dragoste de-o vară. Cei care au copii vor petrece timp de calitate cu aceștia, sau îi vor ajuta să rezolve unele probleme. 

Pești/Ascendent în Pești

Jupiter, guvernatorul tău, a intrat astăzi în casa a patra. Și îi va ajuta enorm pe cei care își doresc o schimbare de domiciliu. Și chiar o îmbunătățire. De asemenea, relația cu familia va fi mai pe placul tău. 

Horoscop IUNIE 2024. Previziuni astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel