Horoscop săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămânal. Iată ce ne aduc astrele în Săptămâna Patimilor. 

Iată principalele recomandări pentru fiecare zodie!

Berbec/Ascendent în Berbec

Prima parte a săptămânii va fi acompaniată de confuzie și nesiguranță. Dar, începând cu 30 aprilie, Marte îți va tranzita semnul deci vei beneficia de curaj și încredere. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus, propria guvernatoare, îți va tranzita semnul începând de luni. Urmează câteva zile pline de bucurie și oportunități. Astrele te invită să vezi jumătatea plină a paharului. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Începutul săptămânii poate aduce încurcături pe plan profesional. Dar, pe urmă, avea parte de mult sprijin din partea celor dragi. 

Rac/Ascendent în Rac

Primele zile ale săptămânii sunt potrivite pentru activitățile spirituale. Pe urmă, vei avea tendința de a fi prea autoritar cu oricine. Și este posibil să îți pese prea mult de validarea celor dragi. 

Leu/Ascendent în Leu

Chiar dacă urmează sărbătorile, tu vei fi destul de preocupat cu zona profesională. Ba chiar vei avea șanse în acest sens. Încearcă să nu te apuci de mai multe activități în același timp. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Urmează cheltuieli pe care nu le-ai luat deloc în calcul. Astrele îți recomandă să nu te victimizezi prea mult, ci să cauți soluții. Este o săptămână potrivită pentru călătorii. 

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte intră în casa relațiilor. S-ar putea să apară câteva tensiuni și contradicții cu partenerul. Vei găsi rezolvare la problemele financiare atunci și acolo unde nu te-ai fi așteptat. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Venus se alătură lui Jupiter în casa relațiilor. Cei singuri vor avea numeroase oportunități. Iar ceilalți vor primi sprijin și validare din partea persoanei iubite. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Vei munci cu drag și spor! Și dacă vei și găsi un proiecte care să te ajute să îmbini utilul cu plăcutul, vei fi destul de împlinit. Unii dintre voi vor fi chiar foarte romantici și creativi. 

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Marte intră în casa a patra, a locuinței și familiei, ceea ce înseamnă că vor apărea probleme în acest sens. Dar Venus intră în casa a cincea, deci vor fi și momente de neuitat alături de persoanele pe care le iubești. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Nu te vei plictisi deloc în zilele ce urmează! Totuși, astrele te încurajează să te ocupi de treburile gospodărești cu mai mult drag. Chiar vei avea inspirație pentru decorarea casei pentru sărbători. 

Pești/Ascendent în Pești

Marte intră în casa a doua a banilor, deci așteaptă-te ca portofelul tău să fie amenințat. Talentul tău oratoric îi va cuceri pe toți. Vei avea multe drumuri și chestiuni administrative de făcut. 

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel