Loteria vaccinării a făcut-o MILIONARĂ pe o tănără

astrosens Team | Dată: 08 noi, 15:57 | Categorie: Externe
Loteria vaccinării a făcut-o MILIONARĂ pe o tănără / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Loteria vaccinării a făcut-o MILIONARĂ pe o tănără / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

O tânără a ajuns milionară după ce a câștigat premiul mare de la loteria vaccinării.

O tânără în vârstă de 25 de ani din Australia a ajuns milionară peste noapte după ce a câștigat la loteria vaccinării, transmite Realitatea Plus. Tânăra s-a numărat printre cei 3 milioane de australieni care au participat la extragerea premiului mare în valoare de un milion de dolari și asta doar pentru că era pe lista celor care s-au vaccinat împotriva COVID-19.

Câștigătoarea marelui premiu a povestit că nu a putut răspunde inițial la apelul organizatorilor de la loteria vaccinării deoarece era la serviciu. Banii de la loteria vaccinării vin de la un grup de filantropi și de la un grup de companii care susțin astfel eforturile statului de a imuniza cât mai mulți australieni împotriva COVID-19.

Loteria vaccinării din România

Loteria de vaccinare se adresează tuturor persoanelor vaccinate cu schema completă de vaccinare și care se înscriu pentru participare la extrageri, în aplicația accesată de pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro.

Înscrierea participanților în aplicație se realizează, după generarea certificatului digital al UE privind COVID-19, astfel:

1. accesare site https://certificat-covid.gov.ro;
2. autentificare: se introduce adresa de e-mail;
3. verificare e-mail: link de autentificare;
4. accesare e-mail primit de la platforma „Certificate COVID”; 5. accesare buton „Autentificare”,
6. identificare certificat de vaccinare al persoanei pentru care se va înregistra participarea la loterie;
7. accesare buton „Vizualizare certificat”;
8. selectare opțiune „De acord cu regulamentul și condițiile de participare”;

9. selectare opțiune „De acord cu publicarea datelor personale pe site-ul Ministerului Sănătății, Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și C.N.L.R.”;

10. selectare opțiune „PARTICIPĂ LA LOTERIA DE VACCINARE”.

După înscriere, participantului i se va acorda un număr de ordine, alocat cronologic, corespunzător momentului înregistrării acestuia în aplicație (înscrierea va porni cu numărul de ordine 1 pentru primul participant înscris) și va continua pentru toate extragerile până la finalizarea acțiunii, respectiv în data de 31.12.2021, ora 12,00. Aplicația permite atribuirea unui singur număr de ordine alocat aceluiași CNP.

După finalizarea operațiunii de înscriere se va putea vizualiza numărul de ordine alocat. Numărul de ordine alocat în urma înscrierii participantului în vederea participării la extrageri se va transmite prin e-mail către contul de e-mail al utilizatorului autentificat în aplicație.

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play