Mercur retrograd „își intră de azi în drepturi!” ȘASE zodii care ar trebui să îi acorde o atenție sporită

Autorul articolului: Astrosens Team | Dată: 10 sep 2022, 11:56 | Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești importante în ziua retrogradării lui Mercur. Probabil că acesta și-a făcut deja simțită prezența în viețile noastre, aducând amânări, întârzieri sau schimbări de planuri. Iată șase zodii care ar trebui să fie destul de atente până la finalul lui octombrie, când planeta comunicării, a drumurilor și a gândirii de rutină, își va încheia efectele retrogradării. 

Suntem la a treia retrogradare a lui Mercur în 2022, ne anunță astrologul Daniela Simulescu. Aceasta se petrece în semnele Fecioară și Balanță. Mercur a întrat în Balanță pe 26 august, va retrograda în acest semn pe 10 septembrie, urmând apoi să se mute în Fecioară pe 23 septembrie. Își va opri retrogradarea pe 2 octombrie, însă efectele se vor simți până pe 29 octombrie, așa că avem ceva timp să ne reevaluăm serios opțiunile.

Mercur retrograd în Balanță are iz de negociere, discuții, relații, chestiuni care țin de socializare. În momentul în care trece în Fecioară, vorbele au nevoie de substrat, nu mai pot atârna în aer. Detaliile se cer a fi scoase la iveală rând pe rând. Dacă în ultima perioadă ați luat o decizie, ei bine, Mercur retrograd s-ar putea să vă arate că este greșită. Va trebui să vă reevaluați relațiile, dar și parteneriatele, să vedeți exact ce și cum și unde și de ce. 

Ce vrea Mercur Retrograd de la noi? Vrea să fim mai selectivi, să ne bazăm pe ce avem, să fim siguri, să ne reparăm greșelile făcute până acum. Nu vine în niciun caz să ne pedepsească, ci doar să ne ofere un răgaz pentru a putea construi solid, pentru a nu mai fi atât de superficiali, dar și o lecție importantă: suntem umani și nu putem controla totul. Și lucrul acesta are frumusețea sa, până la urmă. 

Astrologul Daniela Simulescu ne vorbește despre ce anume ne aduce Mercur retrograd, care desigur, are și daruri pentru noi, nu doar probleme, dar și ce le aduce celor care îl au în harta natală: „Mercur retrograd are o reputație nedorită de nicio altă planetă. Am ajuns să ne folosim de el ca motiv pentru  tot ce nu ne iese. Da, este adevărat că în perioadele de retrogradare ale planetei comunicării, din punctul de vedere al statisticii astrologice, avem de-a face cu destule încurcături. Dar până la urmă, rostul retrogradării este să ne facă mai calculați, mai răbdători și conștienți de faptul că suntem oameni, adică supuși greșelii. Mai bine zis, să ne dea mai dea o șansă”. Se pare că dacă te-ai născut pe Mercur retrograd, nu te va afecta așa de tare această retrogradare. Îți oferim mai multe detalii despre asta aici.

Șase zodii care trebuie să fie atente la a treia retrogradare a lui Mercur:

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău te face în această perioadă să te găsești discutând foarte mult despre tine și ce anume ai face tu, ce anume ai vedea ca fiind soluția. Vorbele tale vor fi precum un bumerang. Dacă oamenii nu văd că te ocupi de ce trebuie, vor crede că una zici și alta faci. Mercur retrograd va reveni apoi în casa a 4-a, a familiei. Apar tot felul de cheltuieli neașteptate acolo, nu prea înțelegi ce se întâmplă. Apar tot felul de vești la care nu te-ai fi gândit inițial. Te întâlnești cu anumiți membri ai familiei. Totodată, te lovești de necesitatea de a repara anumite obiecte, apar întârzieri, amânări. 

Leu/ Ascendent în Leu

Trebuie să vă gândiți la zona financiară, să eficientizați totul acolo, să vă verificați conturile, investițiile. S-ar putea să se ivească niște cheltuieli pe care nu le intuiați. Sunt de tipul „pe nepusă masă”. Este o perioadă foarte importantă în tot sectorul bancar, așadar trebuie să aveți grijă la împrumuturi. Fiți mai conștienți de resursele pe care le aveți, de timpul, de energia voastră. Nu le pierdeți cu oricine, oricând sau oricum. Relațional pot fi cam multe tensiuni. Veți fi afectați de chestiunile administrative din cauza retrogradării lui Mercur.  Mercur retrograd merge în casa a 2-a și vă dă resursele peste cap. O să stați și o să adunați și o să scădeți și împărțiți și nu știți de unde să luați, unde să puneți. Chiar dacă economisiți, o să faceți alte cheltuieli. Oamenii din jur s-ar putea să vină cu soluții, să vi se ofere informații, ascultați-i. Vă ies lucrurile până la urmă.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

În următoarele zile reflectoarele sunt puse asupra voastră, dar și asupra banilor pe care îi câștigați. Sunteți preocupați de a găsi noi resurse sau de a gestiona altfel banii. E posibil să fiți mult mai economi când mergeți la cumpărături. Deși până pe 23 septembrie este în Balanță, Mercur retrograd se va întoarce în semnul vostru, așadar, astrologul Daniela Simulescu vă recomandă ca între 10 septembrie și 2 octombrie să luați decizii cu impact, mai ales acolo unde nu mai merge. Atingeți o limită și conștientizați că trebuie să schimbați ceva. Mai degrabă să vă gândiți la binele vostru. Vor fi decizii legate de propriul comportament, de propriile idei.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Tot ce spui poate fi reinterpretat. E posibil ca toate vorbele tale să fie răstălmăcite. Ai și nevoia aceasta de a vorbi, de a spune, de a scrie. Mercur te va ajuta foarte mult acolo, fie text, blog, jurnal, articol. Scrie și încearcă să te vindeci prin asta. Evită să te plângi prea mult. Cu Mercur retrograd în casa a 12-a nu va fi foarte confortabil, probabil că vei avea un somn agitat. Mercur îți readuce oameni din trecut, proiecte din trecut. Aglomerație, programări date peste cap, amânări. Mare atenție la sănătate! Dacă primești un diagnostic, cere și a doua părere, însă nu refuza ajutorul medical, mai ales dacă ai avut simptome. Fă un set de analize! 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Nu ar strica să fii ceva mai discret în ceea ce privește planurile tale de viitor. Încearcă să nu le mai spui tuturor ce ai de gând, faptul că spui nu te ajută la absolut nimic. Mai ales planurile tale bazate pe ascensiunea ta profesională. Deviza ta ar trebui să fie „taci și faci!” Cu Mercur retrograd în casa a 10-a, unele decizii profesionale revin. Poate că ți s-a spus că o să fii promovat și nu se întâmplă. Poate ar fi bine să te duci chiar tu să întrebi cum stau lucrurile. Nu crede orice promisiune care ți se face în această perioadă cu Mercur retrograd. Dacă vrei să schimbi locul de muncă, s-ar putea să te arunci degeaba și să nu îți convină. Nu te grăbi cu procesul de angajare.

Pești/ Ascendent în Pești

Toată săptămâna sunteți indispuși și nu este doar Mercur retrograd, ci și Luna Plină care se va petrece în semnul vostru și care va plana cu o formă de energie epuizantă, sufocantă, nesigură, confuză. Pare că nimic din ceea ce ați stabilit nu se întâmplă. Vi se pare că ceilalți nu vă văd așa cum sunteți cu adevărat.Aveți nevoie de liniște, odihnă, relaxare, meditație, rugăciune și detașare de problemele familiei. Mercur retrogradează în casa a 7-a. Apar cheltuieli pe care le faceți alături de partener. Sunt mulți bani dați în legătură cu partenerul. Vine cu tot felul de răzgândiri. Mă despart, nu mă despart. Plec, nu plec. Revin oameni din viața voastră, revin parteneri din trecut. Apare nevoia de a mai face un bilanț, în special în sectorul financiar, e cazul să începeți să vedeți ce anume v-a făcut să cheltuiți atât de mult. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience