Munca iertării- esențială cu Luna Plină în Pești, dar și DOUĂ lucruri pe care să nu le faci în preajma Lunii Pline

Autorul articolului: Astrosens Team | Dată: 08 sep 2022, 14:13 | Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Luna scoate în evidență ceea ce ești tu cu adevărat. Luminează ceea ce ai tu în interior, intensifică trăirile pe care le ai. Dacă ești iubitor, vei fi mai iubitor decât de obicei, dacă ești recunoscător, vei simți o recunoștință mai mare decât de obicei, dar dacă în lumea ta lăuntrică este haos, atunci acesta va căpăta nuanțe mai accentuate. Aceasta este, de fapt, puterea secretă a Lunii. Mărește, sporește, intensifică tot ceea ce ești.  Ar trebui să îi folosești în mod conștient energia ca să mărești calitățile pe care dorești să le manifești în mod conștient, ar trebui să ierți pentru a putea merge mai departe. 

În momentul în care avem o Lună Plină, Soarele, Pământul și Luna sunt aliniate în spațiu, Pământul fiind situat chiar în centru. Luna stă față în față cu Soarele, fiind astfel, vizibilă pe timpul nopții, partea sa luminată de Soare este direcționată către Pământ, către noi, de aceea vedem o Lună Plină. 

Luna Plină de pe 10 septembrie 2022 se va petrece la ora 12:59, ora României, conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. 

E o Lună Plină foarte agitată, ne transmite astrologul Daniela Simulescu. Aceasta se petrece pe axa Pești-Fecioară și are un aspect cu Marte din Gemeni. Dacă Energia Fecioarei dorește ca lucrurile să fie cât mai simple, cea a Peștilor vrea să atingă infinitul și să se contopească cu el, în timp ce Gemenii se plimbă în ambele direcții, făcând ca totul să fie confuz și de parcă nu ar fi fost de-ajuns de stresant, apare și iluzia lui Neptun. Mai multe detalii și previziuni găsești cu un click aici! 

Lunile Pline luminează tot ceea ce ne înconjoară - chiar și intuiția noastră. Strălucirea Lunii Pline ne permite să vedem situațiile și relațiile dintr-o perspectivă mai clară. De obicei, Lunile Pline sunt un moment de eliberare. Acum ai șansa să renunți la obiceiuri, să lași situații neplăcute în urmă și să te concentrezi pe vindecare. Există multe ritualuri asociate cu Luna Plină, cum ar fi încărcarea cristalelor și băi relaxante pentru a fi în flux cu universul. La urma urmei, onorăm Luna și toată gloria ei în această fază.

Citește și: Abundență financiară și succese, CINCI cristale care să te ajute să le obții!

Relațiile interumane pot deveni mai intense în timpul acestei faze lunare. Mai mult decât atât, relațiile pot evolua și crește dacă ambele părți sunt dispuse să lase în urmă problemele din trecut și certurile. Citește și: Semnele care îți arată că încă merită să lupți pentru relația ta.

Dacă faci ritualuri de Lună Plină, nu uita că este recomandat să te relaxezi şi să intri într-o stare meditativă. Respiră adânc. Pune muzică liniştită. Și, mai presus de toate, concentrează-te pe ceea ce oferă Luna Plină. În momentul lunii pline, laşi totul să meargă. Faci pace cu ceea ce este și ceea ce nu este și elimini orice dramă. Poți rosti următoarele: „Sub glorioasa Lună plină, iert totul, toată lumea, fiecare experiență, fiecare amintire din trecut sau prezent care are nevoie de iertare. Iert pozitiv pe toată lumea. De asemenea, mă iert pentru greșelile din trecut. Universul este iubire și sunt iertat/ă și guvernat/ă doar de dragoste. Iubirea îmi ajustează acum viața. Dându-mi seama de acest lucru, rămân în pace”.

Munca iertării este esența oricărui ritual de Lună Plină. Începe ritualul scriind o listă de resentimente, nemulțumiri și răni emoţionale care ţi-au venit în minte în timp ce meditai. Apoi, vizualizează iertarea fiecărei persoane. Munca de iertare este în beneficiul tău. Nu uita că este chiar ziua iertării azi, pe 8 septembrie și că iertarea îți poate aduce nu doar liniște, ci chiar momente de fericire. Detalii aici! 

DOUĂ lucruri pe care ar trebui să le eviți de Lună Plină:

-nu lua decizii bazate doar pe emoții

Încearcă să gândești înainte să vorbești și nu acționa la nervi, gândește-te că orice decizie luată pe fond emoțional s-ar putea să nu fie chiar coerentă. Nu zice nimeni să nu iei decizii, din contră, ești binevenit să o faci, tăind frânghiile otrăvite din viața ta, dar fă-o în mod conștient, pe o bază a rațiunii. 

-nu mai gândi negativ

Tot ce gândești negativ azi, dar și în preajma acestor zile, se va amplifica. Gândurile acestea vor căpăta putere și vor reveni către tine înzecit. Universul este vibrație. Dacă tu gândești negativ, el va reacționa cu vibrație negativă către tine și apoi te vei gândi de ce anume ești predispus la ceea ce tu numești ghinion. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play