Nevoie de „prospețime și de încredere” pentru următorul pas al ZODIILOR de AER în iunie 2022

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce vești bune pentru zodiile de aer, cel puțin din punct de vedere relațional, în luna iunie a anului 2022. Au nevoie să își crească încrederea în propriile forțe și să încerce noi abordări. 

Luna iunie le ajută pe semnele de aer să aibă relații efervescente. Să cunoască noi oameni, să meargă la evenimente, să se implice în unele proiecte destul de îndrăznețe. Dar să nu uite ceva: este nevoie de prospețime și de încredere în următorul pas.

Cel puțin până pe 21 iunie, astrele se pun de acord să împingă de la spate aceste semne și să le arate că pot avea o vară de neuitat dacă își doresc cu adevărat, transmite astrologul Daniela Simulescu. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Tranzitele lui Marte și ale lui Jupiter în casa a 11-a vă priesc de minune. Aveți în fața voastră o lună excelentă. Fiți foarte încrezători în prieteni, învățați să gestionați altfel situația cu ei, s-ar putea să vină multe ocazii și oportunități chiar prin prisma lor. Nu luați personal dacă se schimbă anumite planuri ale lor, sau dacă vi se pare că au spus anumite cuvinte neplăcute, nu au neapărat legătură cu voi. 

Mercur revine în semnul vostru pe 13 iunie, deci veți putea rezolva mult mai ușor orice situație care v-ar fi cauzat probleme. 

Citiți previziunile complete ale lunii iunie pentru Gemeni/ Ascendent în Gemeni chiar aici!

Găsiți aici detaliile horoscopului amoros pentru Gemeni în iunie 2022

Balanță/ Ascendent în Balanță

Trăiți din plin luna iunie, aveți atât de multă poftă de viață! Atât la serviciu, dar și în relații aveți șansa să vă comportați precum niște adolescenți. Cunoașteți oameni, ieșiți în oraș, intrați în diverse parteneriate, aveți nevoie să spuneți ce anume nu vă mai convine în relații. Sectorul relațional este foarte bine aspectat.

Puteți să participați la tot felul de evenimente. Este o lună extraordinară pentru a socializa

Citiți previziunile complete ale lunii iunie pentru Balanță/ Ascendent în Balanță chiar aici!

Găsiți aici detaliile horoscopului amoros pentru Balanță în iunie 2022. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Dacă vreți să treacă luna pe lângă voi, atunci stați doar în casă, nu ieșiți, nu vorbiți, nu comunicați. Însă dacă vreți să aveți o lună bună, ieșiți, faceți mișcare, mergeți în excursii, folosiți dorul ăsta de călătorii pentru a vă simți mai bine și pentru a ieși în întâmpinarea oportunităților.

Sigur că s-ar putea ca în iunie să fie vorba despre nervi, funcționari, birocrație, însă toate se vor rezolva cu calm. S-ar putea să vreți să rupeți legăturile cu anumite persoane.

Citiți previziunile complete ale lunii iunie pentru Vărsător/ Ascendent în Vărsător chiar aici!

Găsiți aici detaliile horoscopului amoros pentru Vărsător în iunie 2022. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel